Schwesty_ Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 203 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar birkaç gün önce TürkNet'e geçecektim ancak daha önceleri 50Mbps verebileceğini söylerken şu an 13Mbps verebileceğini söylüyor. Diğer sağlayıcılar da ise bu sorun yok. Neden olabilir bu sorun? Böyle giderse NetSpeed'e geçeceğim. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 21,6 KB · Görüntüleme: 40 Screenshot_3.png 12,8 KB · Görüntüleme: 40 Screenshot_1.png 8,7 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2020
Arkadaşlar birkaç gün önce TürkNet'e geçecektim ancak daha önceleri 50Mbps verebileceğini söylerken şu an 13Mbps verebileceğini söylüyor. Diğer sağlayıcılar da ise bu sorun yok. Neden olabilir bu sorun? Böyle giderse NetSpeed'e geçeceğim.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #2 Konu dışı olacak fakat son ekran görüntüsünü hangi siteden aldın? Ben de bakmak istiyorum saha dolabı mesafesine.
Konu dışı olacak fakat son ekran görüntüsünü hangi siteden aldın? Ben de bakmak istiyorum saha dolabı mesafesine.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 17 Ekim 2020 #3 Vorplody dedi: Konu dışı olacak fakat son ekran görüntüsünü hangi siteden aldın? Ben de bakmak istiyorum saha dolabı mesafesine. Genişletmek için tıkla... NetSpeed.
Vorplody dedi: Konu dışı olacak fakat son ekran görüntüsünü hangi siteden aldın? Ben de bakmak istiyorum saha dolabı mesafesine. Genişletmek için tıkla... NetSpeed.