TürkNet Altyapı Sorgulama

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar bulunduğum yeri sitelerinden sorguladığımda 35Mbps hız veriyor, bu doğru mudur? Yani 75 TL'ye o hızı veriyorlar mı? Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan sorgula, daha güvenilir.

Bu arada TurkNet'e zam gelecek ve fiyat 86 veya 89₺ gibi artacak. Zam sanırım ay sonu geliyor.

Dostum bunda Türk Telekom ve Turkcell bulunuyor aynı altyapıyı mı kullanıyor internet sağlayıcıları bir de bulunduğum yerde fiber yok ADSL var diye biliyorum burada fiber sorgulama yazıyor sağlıklı ve doğru bir sonuç vereceğinden emin misin?

TT yazan kısımdan sorgulama yapmalısın. TürkNet'in sitesinde 35 Mbps gösteriyor ise VDSL var demektir. VDSL ise fttc olarak tabir edilen fiber kurulumdur.

Yaptım 73Mbps maks destekliyormuş ama ben yine de o pakette maksimum 35Mbps mi alacağım?

Hat 16 Mbps olarak açılacak. Boş port varsa 2 hafta içinde 35 Mbps'e geçecek.

35 Mbps'den yüksek hız almak isterseniz 10₺-15₺ gibi fark ödemeniz gerecek.

Anladım yani boş port varsa dediniz diyelim yok ben 16Mbps hız mı alacağım sürekli?

Ben buradan sorgulama yaptığımda güvenlik kodunu yanlış girdiniz diyor, ama 4678 5189 gibi basit şeyler yani doğru girdiğime eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…