TürkNet bağlantı kopma problemi

11 mbps hız geliyormuş zaten

11 mbps hız geliyormuş zaten

13 Mbps de geliyor ama orda takılıyor daha ilerisini göremedim ben 10 yıl öncede nerdeyse bu hızı zaten aliyodum tabi kopma olsada

Benim şikayeti de kapatmışlar

Son düzenleme:
Aaaaa ne garip bakın kimden sms geldi

Bir de Fiber ADSL yazmışlar Bu fiyata 8 MBPS'den fazla da vermezler. Fiberleri batsın.
13 Mbps de geliyor ama orda takılıyor daha ilerisini göremedim ben 10 yıl öncede nerdeyse bu hızı zaten aliyodum tabi kopma olsada

Benim şikayeti de kapatmışlar

Eki Görüntüle 450791

xx yerine destek kaydının numarasını yazarsan o şekilde ulaşabiliyorsun. Tabi mesaj yazma kısmı iptal durumda.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-10-22 at 13.52.49.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 57
Şikayet açtığım zaman bana çok geldi ama şimdi gelmiyor bende Netspeed e geç cem beni ara dedim şuan turknet bana hiç bir kanaldan cevap vermi yor twittir 5-6 msj yazdım cevap yok

Az önce aradılar. Binanıza kadar kontrol edildi hız sorunu yok. Binaya gelen kutudan itibaren kabloları kontrol edin falan dediler. İlla bir masraf çıkartacaklar yani.

Splitter'ı falan çıkartıp denedim yine hızda bir fark olmamıştı. Bina girişinde bir sorun olabilir mi acaba elektrikçi çağırmak lazım.

Umarım sorun budur. Ancak binaya gelen hızı direk görebiliyorlar diye düşünüyordum. Bunun için 2 3 gün geçmesi ve sorunun bina içi kablolamaya dayanması bana pek mantıklı gelmedi.

Bakalım göreceğiz. Bina içi kablolamayı kontrol edeyim eğer sebep bu değilse o zaman başka servis sağlayıcıları araştırırım artık.

Modem böyle bir sorun çıkartır mı acaba hiç sanmıyorum ama ? Modeme reset attım ayrıca değişen bir şey olmadı.

Netspeed nasıl onun hakkında pek bilgim yok.

Benim de ankastre 60 Mb hız geliyormuş o nasıl bir hızsa artık alt yapı 35Mbps bana da kabloları kontrol et diye habire aynı cevapları veriyolar yalan ama sen ginede bir bak berki duzelir senin ki bana yazmayı unutma
Şikayet geri gelmiş

Türknet'in yapa açıklaması.

Son düzenleme:

Evet şikayetler geri gelmiş. Artık sitede bir sorun mu var bilemiyorum.

Elektrikçi çağırdım kontrol etti. Bina girişinde bir komşu ile konuştum birkaç gün önce bina girişindeki kutuyu açmışlar. Artık kim açtı başka bir komşu internet bağlatırken bizim hattı mı bozdu bilmiyorum.

Şu an çevir sesi de geldi. Hız standart profilde 17 yi gördü. Hız testinde 15 lerde. Bina girişindeki kablolar zaten tam bir arapsaçı olmuş.

Elektrikçiye dışarıdan hat alalım dedim. Ön cephe olsa olurdu falan gibi bir şeyler söyledi. Ben arkadan uzatırız dedim pek olmaz gibi gördü herhalde anlamadım.

Bina içi kabloları öyle yapmışlar ki sürekli bir ek yapılmış. Elektrikçi bu hat komşudan geliyor falan diyor.

Bilmiyorum çok sık koparsa belki bir şekilde dışarıdan bina girişine hat çektiririm artık. Şimdilik biraz test yapalım. Buna da şükür en azından daha kötü senaryolar başıma gelebilirdi.

Vdsl geliyor derken elimizdekinden oluyorduk

Bende yeni kablo cekcem işi şansa bırakmamak için bide artık şu cevaptan bıktım sorun sizin tesisat da diye yeter artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…