A ASLANCS Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #11 Ulunay dedi: Port yoksa Ulunay gökten port indiremez, üzgünüm. Aboneliği başlatıp port sırası beklemek gerekiyor... Genişletmek için tıkla... Abonelik başlatsam para falan ödemem gerekmez değil mi? Port bulununca başlarım ödemeye falan, bir de Türk Telekom'da çalışan tanıdık var ona desek port falan açabilirler mi?
Ulunay dedi: Port yoksa Ulunay gökten port indiremez, üzgünüm. Aboneliği başlatıp port sırası beklemek gerekiyor... Genişletmek için tıkla... Abonelik başlatsam para falan ödemem gerekmez değil mi? Port bulununca başlarım ödemeye falan, bir de Türk Telekom'da çalışan tanıdık var ona desek port falan açabilirler mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.054 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Kasım 2020 #12 Muhtemelen önce kurulum ücretini talep ederler, hizmet başlayınca faturanızı keseler diye düşünüyorum. Sormanız gerekli. Muhtemelen açamaz ama deneyin.
Muhtemelen önce kurulum ücretini talep ederler, hizmet başlayınca faturanızı keseler diye düşünüyorum. Sormanız gerekli. Muhtemelen açamaz ama deneyin.
osmanuzn16 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #13 Aynı daireye mi eğer aynı daire ise port başlı başına problem olacaktır sana boş port bulana kadar beklemen gerekecek. ASLANCS dedi: Evdeki interneti kapatmıyacağım 1 tane daha alacağız. Genişletmek için tıkla...
Aynı daireye mi eğer aynı daire ise port başlı başına problem olacaktır sana boş port bulana kadar beklemen gerekecek. ASLANCS dedi: Evdeki interneti kapatmıyacağım 1 tane daha alacağız. Genişletmek için tıkla...
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.806 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 15 Kasım 2020 #14 ASLANCS dedi: Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve memnun değilim ve taahhüt 2121'in aralığında bitiyor. Genişletmek için tıkla... 101 Yıl taahhüt olmaz. Verdiğiniz taahhütün süresi 12 ayın üzerindeyse ceza ödemeden her an iptal etme hakkınız var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ASLANCS dedi: Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve memnun değilim ve taahhüt 2121'in aralığında bitiyor. Genişletmek için tıkla... 101 Yıl taahhüt olmaz. Verdiğiniz taahhütün süresi 12 ayın üzerindeyse ceza ödemeden her an iptal etme hakkınız var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A ASLANCS Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #15 osmanuzn16 dedi: Aynı daireye mi eğer aynı daire ise port başlı başına problem olacaktır sana boş port bulana kadar beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... aynı daireye alacağım şuan türk telekom kullanıyoz o durcak ben birde türknet bağlatıcağım
osmanuzn16 dedi: Aynı daireye mi eğer aynı daire ise port başlı başına problem olacaktır sana boş port bulana kadar beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... aynı daireye alacağım şuan türk telekom kullanıyoz o durcak ben birde türknet bağlatıcağım