ben port kovalıyordum en sonunda denk geldi bana sordu kodunuz varmı diye bende rast gele verdım bu siteden öncesı sonrasını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla ilk kayıtta kullanılabiliniyor
Evet kayıt olurken kullanmanız gerekiyor, kayıt olduktan sonra kullanamazsınız. Şimdiye kadar 3 kişi benim kodumla üye oldu. Kullanmak isteyen varsa davet kodum: UFW18AB51FDJ
Link olarak: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
Valla bende yeni kayit oldum, belgelerim ulasmis haber verip gelceklermiste bu port olayini hic arastirmadim insallah bi sikinti cikmaz, hic anlamiyorum bu islerden.
Geçiş yaparken kullanmak isteyen var ise benim davet kodum da JLS11GN75ACQ arkadaşlar. Faturam otomatik ödemede. 2. ay hem siz hem kodunu kullandığınız kişi 1 ay ücretsiz kullanım sağlıyor.
üç aydır türknet kullanmaktayım. türk telekom'dan geçiş yaptım çok memnunum. davet kodumu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz. davet kodumla türknet'li olmak isteyenlere şimdiden teşekkür ediyorum. bilgi amaçlı soru sorabilirsiniz.
Turknette 100 mbps interneti 86 TL'ye hiç bir sorun yaşamadan kullanmaktayım bölgenizde türk telekom kaynaklı bir problem yoksa sorun yaşamazsınız. Davet kodum :QLT50QC79KYN
İnternetten başvuru linkim : Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!