TürkNet deneme ayı nasıl yapılır?

jEMRE

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi TürkNet'te deneme ayı var bu deneme ayı nasıl kullanılır, paramın iadesinde bir problem yaşar mıyım? Deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

TürkNet'e katılması 15 dakika çıkması 3 ay. Tecrübe var burada. En hızlı çıkan arkadaşım 1.5 ayda ayrıldı. Bu da rekor sanırım. Öğrenci evimi boşalttıktan 3 ay sonra daha yeni ayrılma yapabildim. Kurulum süreleri 2 haftayı buluyor.

Yani deneme ayından yararlanamaz mıyım?

Vallahi hiç bilmiyorum ne desem yalan olur. Hiç denemedim. Ama kurulum süreleri yani normal girenlere bile 2 haftayken deneme yapanlara şöyle olur diyemem sanırım.
Benimkini 3 gün içerisinde kurmuşlardı.

Değişik tecrübe yaşamışız. Öğrenci evimizi boşalttık 10 Ekim'de mail attım iptal için, bugün sabah saatlerinde mesaj geldi kapandığına dair. Bana gram sıkıntı çıkartmadılar sadece 5 gün içerisinde kapattılar.

Aynı şekilde benimki de 3-4 gün içerisinde kurulmuştu.

Hocam biz sarıyerde öğrenci evindeydik, merkezi yerlerden birisi zaten. Arkadaşlarımızla 3 farklı öğrenci evine birden TürkNet yapalım dedik, altyapılar sarıyerde çok iyi çünkü. En hızlı bize gelmişti oda 13 gün.
Belki yoğunluk süreci etkilemiştir diyelim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…