Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mayıs 2020 #1 FastPath moda geçmek istediğimi defalarca kez belirttim ama bir türlü geçirmediler. Ne yapmam gerek? Gelen cevaba bakın Son düzenleme: 28 Mayıs 2020
FastPath moda geçmek istediğimi defalarca kez belirttim ama bir türlü geçirmediler. Ne yapmam gerek? Gelen cevaba bakın
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #2 FastPath moduna altyapısı iyi olan kişiler geçiriliyor diye biliyorum. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Altyapınız ne kadar destekliyor?
FastPath moduna altyapısı iyi olan kişiler geçiriliyor diye biliyorum. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Altyapınız ne kadar destekliyor?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mayıs 2020 #3 Yener Mesut dedi: FastPath moduna altyapısı iyi olan kişiler geçiriliyor diye biliyorum. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Altyapınız ne kadar destekliyor? Genişletmek için tıkla... Altyapının yeterli olmasıyla alakası yok bence YAPA'da 11 iken fastpath kullanıyorsum 75 oldu geçemiyorum.
Yener Mesut dedi: FastPath moduna altyapısı iyi olan kişiler geçiriliyor diye biliyorum. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Altyapınız ne kadar destekliyor? Genişletmek için tıkla... Altyapının yeterli olmasıyla alakası yok bence YAPA'da 11 iken fastpath kullanıyorsum 75 oldu geçemiyorum.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #4 Hocam fastpathe geçince ne değişecek? Bilmediğimden soruyorum.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mayıs 2020 #5 Yener Mesut dedi: Hocam fastpathe geçince ne değişecek? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ping değerleri azalıyor.
Yener Mesut dedi: Hocam fastpathe geçince ne değişecek? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ping değerleri azalıyor.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #6 Unaxpre dedi: Ping değerleri azalıyor. Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarı ile packett loss da buna bağlı olarak artıyormuş.
Unaxpre dedi: Ping değerleri azalıyor. Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarı ile packett loss da buna bağlı olarak artıyormuş.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #7 Sinyal seviyem 15 db civarı olduğu için pek yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşarsam geri çekerim olmadı.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #8 Unaxpre dedi: Sinyal seviyem 15 dB civarı olduğu için pek yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşarsam geri çekerim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bu iki değeri nasıl Fastpath'e geçirebiliriz benim de. Şu şekilde.
Unaxpre dedi: Sinyal seviyem 15 dB civarı olduğu için pek yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşarsam geri çekerim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bu iki değeri nasıl Fastpath'e geçirebiliriz benim de. Şu şekilde.