L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.745 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Kasım 2020 #31 TeknoFix29 dedi: İnternet dünden beri kesik maalesef. PON aletinde kırmızı alarm ışığı yanıyor. Bugün ekip geldi ve fiber kablonun ucuna tekrar konnektör taktı. Binaya sinyal gelmiyormuş. Yarın altyapı ekibi gelip bakacakmış. Eki Görüntüle 741001 Genişletmek için tıkla... Bunlar hep nazar.
TeknoFix29 dedi: İnternet dünden beri kesik maalesef. PON aletinde kırmızı alarm ışığı yanıyor. Bugün ekip geldi ve fiber kablonun ucuna tekrar konnektör taktı. Binaya sinyal gelmiyormuş. Yarın altyapı ekibi gelip bakacakmış. Eki Görüntüle 741001 Genişletmek için tıkla... Bunlar hep nazar.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Kasım 2020 #32 Hocam, TurkNet Facebook grubunda da aynı fotoğrafı gördüm, sanırım aynı kişilersiniz veya çok yakın oturuyorsunuz.
Hocam, TurkNet Facebook grubunda da aynı fotoğrafı gördüm, sanırım aynı kişilersiniz veya çok yakın oturuyorsunuz.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Kasım 2020 #33 Ulunay dedi: Hocam, TurkNet Facebook grubunda da aynı fotoğrafı gördüm, sanırım aynı kişilersiniz veya çok yakın oturuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerdede paylaştık resimleri.
Ulunay dedi: Hocam, TurkNet Facebook grubunda da aynı fotoğrafı gördüm, sanırım aynı kişilersiniz veya çok yakın oturuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerdede paylaştık resimleri.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Kasım 2020 #34 TeknoFix29 dedi: Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerdede paylaştık resimleri. Genişletmek için tıkla... Şu an geldi mi internetiniz geldi ise sorumu tekrarlayayım. Oyun içi ping değerlerinizi paylaşır mısınız?
TeknoFix29 dedi: Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerdede paylaştık resimleri. Genişletmek için tıkla... Şu an geldi mi internetiniz geldi ise sorumu tekrarlayayım. Oyun içi ping değerlerinizi paylaşır mısınız?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Kasım 2020 #35 feahleinda_ dedi: Şu an geldi mi internetiniz geldi ise sorumu tekrarlayayım. Oyun içi ping değerlerinizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 2 gün önce geldi. Akşam paylaşacağım değerleri.
feahleinda_ dedi: Şu an geldi mi internetiniz geldi ise sorumu tekrarlayayım. Oyun içi ping değerlerinizi paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 2 gün önce geldi. Akşam paylaşacağım değerleri.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Kasım 2020 #36 TeknoFix29 dedi: Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerde de paylaştık resimleri. Genişletmek için tıkla... Hakan hocama selamlarımı iletin.
TeknoFix29 dedi: Evet kendisi arkadaşım. 2 sokak ileride oturuyor hocam. Başka yerlerde de paylaştık resimleri. Genişletmek için tıkla... Hakan hocama selamlarımı iletin.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Kasım 2020 #37 Ulunay dedi: Hakan hocama selamlarımı iletin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiber kabloyu hareket ettirince direk ONT'de kırmızı ışık yanıyor bu normal mi?
Ulunay dedi: Hakan hocama selamlarımı iletin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiber kabloyu hareket ettirince direk ONT'de kırmızı ışık yanıyor bu normal mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Kasım 2020 #38 TeknoFix29 dedi: Hocam bu fiber kabloyu hareket ettirince direk ONT'de kırmızı ışık yanıyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil hocam ya SC soket güzel takılmadı ya da ONT'de bulunan dişi karşılında sorun var. Bu arada kabloyu neden oynatıyorsunu? Normalde çıtır çıtır kırılır aman dikkat.
TeknoFix29 dedi: Hocam bu fiber kabloyu hareket ettirince direk ONT'de kırmızı ışık yanıyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil hocam ya SC soket güzel takılmadı ya da ONT'de bulunan dişi karşılında sorun var. Bu arada kabloyu neden oynatıyorsunu? Normalde çıtır çıtır kırılır aman dikkat.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Kasım 2020 #39 Ulunay dedi: Normal değil hocam ya SC soket güzel takılmadı ya da ONT'de bulunan dişi karşılında sorun var. Bu arada kabloyu neden oynatıyorsunu? Normalde çıtır çıtır kırılır aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nick değiştim tanımışsınızdır herhalde. Bugün modemi TV yanına alayım derken fark ettim. Parmağımı koyduğum an direkt yanıyor kırmızı ışık.
Ulunay dedi: Normal değil hocam ya SC soket güzel takılmadı ya da ONT'de bulunan dişi karşılında sorun var. Bu arada kabloyu neden oynatıyorsunu? Normalde çıtır çıtır kırılır aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nick değiştim tanımışsınızdır herhalde. Bugün modemi TV yanına alayım derken fark ettim. Parmağımı koyduğum an direkt yanıyor kırmızı ışık.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Kasım 2020 #40 TeknoFix29 dedi: Hocam ben nick değiştim tanımışsınızdır herhalde. Bugün modemi TV yanına alayım derken fark ettim. Parmağımı koyduğum an direkt yanıyor kırmızı ışık. Genişletmek için tıkla... YunusZ güzel bir kardeşimizdi ama FrismX'de onun kadar değerli, merak etmeyin. Arkadaşınız kullanıyorsa bir denesin, aynısı olursa ONT kaynaklıdır.
TeknoFix29 dedi: Hocam ben nick değiştim tanımışsınızdır herhalde. Bugün modemi TV yanına alayım derken fark ettim. Parmağımı koyduğum an direkt yanıyor kırmızı ışık. Genişletmek için tıkla... YunusZ güzel bir kardeşimizdi ama FrismX'de onun kadar değerli, merak etmeyin. Arkadaşınız kullanıyorsa bir denesin, aynısı olursa ONT kaynaklıdır.