A ahmettncrr Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #81 Hangi bölgede oturuyorsunuz acaba?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Şubat 2021 #82 ahmettncrr dedi: Hangi bölgede oturuyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... İstanbul/Bahçelievler.
E Emir Eroll Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #83 TeknoFix29 dedi: İstanbul/Bahçelievler. Genişletmek için tıkla... Hocam bufferbloat testi yapıp sonucun linkini atabilir misin? Bufferbloat Test by Waveform burdan yapabilirsiniz.
TeknoFix29 dedi: İstanbul/Bahçelievler. Genişletmek için tıkla... Hocam bufferbloat testi yapıp sonucun linkini atabilir misin? Bufferbloat Test by Waveform burdan yapabilirsiniz.
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 25 Şubat 2022 #84 Emir Eroll dedi: Hocam bufferbloat testi yapıp sonucun linkini atabilir misin? Bufferbloat Test by Waveform burdan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım, sonuçlar ektedir. İlk görsel speedtest.net sitesinden, İkinci görsel ise attığınız siteden. Sailaner dedi: Ben yaptım, sonuçlar ektedir. İlk görsel speedtest.net sitesinden, ikinci görsel ise attığınız siteden. Genişletmek için tıkla... Kablo bağlayıp gerçekleştirdim. Wi-Fi üzerinden yarı yarıya düşüyor bağlantı performansı ama o bile fazlasıyla yeterli. Dosya Ekleri aaaaaaaaaaaaaaaaa.png 136,8 KB · Görüntüleme: 78 aassss.png 207,2 KB · Görüntüleme: 78
Emir Eroll dedi: Hocam bufferbloat testi yapıp sonucun linkini atabilir misin? Bufferbloat Test by Waveform burdan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım, sonuçlar ektedir. İlk görsel speedtest.net sitesinden, İkinci görsel ise attığınız siteden. Sailaner dedi: Ben yaptım, sonuçlar ektedir. İlk görsel speedtest.net sitesinden, ikinci görsel ise attığınız siteden. Genişletmek için tıkla... Kablo bağlayıp gerçekleştirdim. Wi-Fi üzerinden yarı yarıya düşüyor bağlantı performansı ama o bile fazlasıyla yeterli.