TürkNet Hat Değerleri

m.kaskit46

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler, Türknet internet kullanmaktayım, sizce internetimin değerleri nasıl? Ping oyun oynarken 30 ve yukarısı oluyor, bu da bana sıkıntı çıkartıyor, hat degerlerime göre cevap verirseniz bilgi edinmiş olurum.
İki farklı modemde denedim değerler farklı çıktı.

Zyxel VMG3312-B10B:

Ping 0 çıkıyor bu modemde anlamadım.

TP Link TD854W:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim santral maksimum 1.2 Mbps upload hızını destekliyor ve 12 Mbps download desteği var. TürkNet'e üyeyiz ama kaydımızı gerçekleştirmesi zaman alıyor. Umarım o uploadı bize VAE olarak verirler. İmkansız değil zaten. Santralin gücü ne kadarsa, bizi sınırlarına kadar o hızları vereceklerini söylemişlerdi.

SNR margin değeri çok düşük. Kopmadan o hızı alıyorsan hiç kurcalama

Ben hayatımda 30 pingde oyun oynamadım. En az 80 ping gördüm, online oyunlar genelde standart 150-200 ping. 200 pingde bile oynamaya alıştım, geleceği düşünerek oynuyordum. 30 pingde adamlar nasıl hareket ediyor acaba

30 Ping sorun çıkartıyorsa biz ölüp gidelim 80-90 Pingle CS 150 civarı pinglede PUBG oynamaya çalışıyorum. Bu rahatlık ne böyle.
Zulada çok sorun oluyor PUBG oynamadım ama denerim nasıl oluyormuş oynaması [emoji106]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…