arass.sevinc Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 18 30 Kasım 2020 #11 Yani nolacak Osman? Şu an aradım diyorlarki bakım var teknnik arıza vs diyorlar nolacak ve ne zamana biter?
Yani nolacak Osman? Şu an aradım diyorlarki bakım var teknnik arıza vs diyorlar nolacak ve ne zamana biter?
gungorrosman Picopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #12 arass.sevinc dedi: Yani nolacak Osman? Şu an aradım diyorlarki bakım var teknnik arıza vs diyorlar nolacak ve ne zamana biter? Genişletmek için tıkla... Ne zamana biteceği saha çalışanlarının hızlarına ve keyiflerine kalmış inan ki Senin beklemekten başka yapabileceğin tek şey TürkNet'i sürekli arayıp aynı şeyleri duymak olur maalesef.
arass.sevinc dedi: Yani nolacak Osman? Şu an aradım diyorlarki bakım var teknnik arıza vs diyorlar nolacak ve ne zamana biter? Genişletmek için tıkla... Ne zamana biteceği saha çalışanlarının hızlarına ve keyiflerine kalmış inan ki Senin beklemekten başka yapabileceğin tek şey TürkNet'i sürekli arayıp aynı şeyleri duymak olur maalesef.