Türknet internet kopma sorunu

newphilim

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 3-4 ay önce interneti turknete geçiş yaptım. Sürekli kopma sorunları yaşıyorum. İnternet kopuyor 10 dk sonra tekrar geliyor 2-3 dk sonra tekrar kopuyor. Bu döngü aylardır böyle devam ediyor. Bildiğiniz gibi turknette muhattap yok. Arıza kaydı bırakıyorum. Aradan bir gün geçiyor ve düzelttik mesajı atıyorlar. 2-3 gün düzelen internet tekrar eski halini alıyor. Bu nasıl olabiliyor ben gerçekten anlayamıyorum. Ttnetten kaçarken turknete tutuldum. Sorunu yaşayan var mı yada çözüm hakkında fikri olan birileri ? Gerçekten çok sıkıldım artık 3-4 aydır internet kullanamamaktan. İlgi alaka, soruna çözümcü yaklaşım gibi konularda turknet çok çok berbat. Düşünen varsa tavsiyem hiç bulaşmayın.

Soruna çözümcü olarak Superonline tek geçerim 3 sene türknet kullandım 1 seneli,k superonline randımanını alamadım türknet pişmanlıktır.kullanmayın kullandırtmayın.

NetSpeed'e geçmeyi düşünebilirsin. Müşteri hizmetleri hala aktif olan bir firma.
NetSpeed İnternet İncelemesi - Technopat Sosyal
Soruna çözümcü olarak Superonline tek geçerim 3 sene türknet kullandım 1 seneli,k superonline randımanını alamadım türknet pişmanlıktır.kullanmayın kullandırtmayın.
Turknetin tek artısı taahut olmaması. Şimdilik düzeldi internet ama ileriki zaman da degistircem interneti.

NetSpeed firması da taahhütsüz bir firma. Sorunun düzeldi ise geçiş işini erteleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…