Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #11 Ben bu işi en iyisi TürkNet'e bırakayım
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 4 Mayıs 2020 #12 ihydrogeni dedi: Eki Görüntüle 552901 Bu kısımdan bahsediyoruz, modem arayüz sayfasından dünya işaretine basıp, "Go to DSL Log" dediğinde gelir. Genişletmek için tıkla... Mevcut hat değerleriniz sıkıntılı. Bu durumda internet kesintisi ara ara meydana gelebilir.
ihydrogeni dedi: Eki Görüntüle 552901 Bu kısımdan bahsediyoruz, modem arayüz sayfasından dünya işaretine basıp, "Go to DSL Log" dediğinde gelir. Genişletmek için tıkla... Mevcut hat değerleriniz sıkıntılı. Bu durumda internet kesintisi ara ara meydana gelebilir.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Mayıs 2020 #13 ihydrogeni dedi: Ağlar dersinde bile anlayamadım benimkini de yorumlayabilir misin ^^ Genişletmek için tıkla... Selam. Ev içi tesisatınızda ve ankastre kutunuzda sıkıntı yok ise Fast Path'ten Interleave mod geçişinde çok daha stabil bir bağlantı kurabilirsiniz.
ihydrogeni dedi: Ağlar dersinde bile anlayamadım benimkini de yorumlayabilir misin ^^ Genişletmek için tıkla... Selam. Ev içi tesisatınızda ve ankastre kutunuzda sıkıntı yok ise Fast Path'ten Interleave mod geçişinde çok daha stabil bir bağlantı kurabilirsiniz.