Türknet interneti aniden yavaşlıyor

Dustin

Kilopat
Başlıkdada belirttiğim gibi internetimde durduk yere hiçbir sorun yokken bi anda yavaşlama oluyor. Öyle böyle bir yavaşlama değil hiçbir siteye giremiyorum. 5 dakika önce:

Screenshot_4.png
:

5 dakika sonra:
Screenshot_1.png

İnternet servis sağlayıcım "Türknet" olduğu için hiçbir şekilde yardım alamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz sorunlara cevap ararken sorduğunuz soruda modem hat değerlerinizi, sonuçları kablolu veya kablosuz mu yaptığınızı ve splitter kullanıp kullanmadığınızı belirtin. Biz müneccim olsaydık paraya para demezdik, burada ne işimiz vardı.:ROFL: Bu söylediklerimi belirtin, yardımcı olma ihtimalimiz olsun.

Eki Görüntüle 323039
Sonuçlar kablolu yapıldı splitter kullanmıyorum bu sorun eskiden haftada 1 oluyordu artık hergün olmaya başladı
Bu hat değerlerine göre hattında problem gözükmüyor ama sık sık kopma yaşıyorsun. Port veya ankastre hafif problemli olabilir. TürkNet arıza kaydı açtığında modem hat değerlerini bu şekilde gördükleri için hiç saha ekiplerine haber vermezler. Verecekleri cevap sana standart modemi kontrol et, tesisatı kontrol et ve saire. Bu sorununun kaynağı aynı anda download ve upload yapımından kaynaklanıyor olabilir, öncelikle bunu kontrol et ve arıza kayıtlarını ısrar et. VDSL ve özellikle ADSL portta hız testlerinde upload değeri olduğu gibi ama ping ve download haddini aşmışsa sorun upload kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı