TürkNet iptal işlemlerini nasıl yapmam gerek?

Adres değişikliği sebebi ile TürkNet aboneliğimi sonlandırıp yeni evimde ftth altyapı da yeniden abonelik başlatacağım. E-faks ile iptal edeceğim fakat bir şey kafama takıldı. Kimlik fotokopisini dilekçeye mi eklemem gerekiyor yoksa dilekçeyi doldurduktan sonra kimlik fotokopilerini de ayrı ayrı mı koymam gerekiyor. TürkNet'in örnek görselinde ayrı ayrı koyulmuş sanırsam fakat yazılı kısmında "iptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve Abone/Hizmet numaranızın, bulunduğu bir dilekçeyi" gönderin şeklinde bir yazı var. TürkNet'in örnek görselinde ise ayrı ayrı.

1604404753641.png

Ben bu mailden yaklaşık 5 defa attım iptal ettirmek için, bize ulaşmadı diyip geçiştirdiler. En son normal faks yoluyla hallettim. Sorunuza gelecek olursak, mail eki olarak ayrı ayrı kimlik ön yüzü, arka yüzü ve dilekçe jpg formatında eklenmesi gerekiyor.

Ben bu mailden yaklaşık 5 defa attım iptal ettirmek için, bize ulaşmadı diyip geçiştirdiler. En son normal faks yoluyla hallettim. Sorunuza gelecek olursak, mail eki olarak ayrı ayrı kimlik ön yüzü, arka yüzü ve dilekçe jpg formatında eklenmesi gerekiyor.
Doğru anladıysam dilekçenin içine kimlik fotokopisini eklemememiz gerekiyor, teşekkürler cevap için. Eğer olmaz ise E-devlet üzerinden halledeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı