Y Yunusel Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 29 17 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar 15 gün önce TT'den TürkNet geçiş için aradım lakin belgeleri yollamadım. Parayı peşin istediği için başka sağlayıcıya geçmek istiyorum. Herhangi bir engel çıkartırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Merhaba arkadaşlar 15 gün önce TT'den TürkNet geçiş için aradım lakin belgeleri yollamadım. Parayı peşin istediği için başka sağlayıcıya geçmek istiyorum. Herhangi bir engel çıkartırlar mı?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 17 Mayıs 2020 #2 Turknetten iyisi yok ona yakın sadece milenicom var.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 PanxeR dedi: Turknetten iyisi yok ona yakın sadece milenicom var. Genişletmek için tıkla... İyi şakaymış hocam Forumda açılan 10 şikayetten altısı Türknet farkındaysanız. @Yunusel Millenicom, Kablonet düşünebilirsiniz.
PanxeR dedi: Turknetten iyisi yok ona yakın sadece milenicom var. Genişletmek için tıkla... İyi şakaymış hocam Forumda açılan 10 şikayetten altısı Türknet farkındaysanız. @Yunusel Millenicom, Kablonet düşünebilirsiniz.
Y Yunusel Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 29 17 Mayıs 2020 #4 Yener Mesut dedi: İyi şakaymış hocam forumda açılan 10 şikayetten altısı TürkNet farkındaysanız. @Yunusel Millenicom, Kablonet düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bu gün Millenicom"a başvuru yaptım bakalım inşallah bir sıkıntı yaşamadan geçiş yapabilirim.
Yener Mesut dedi: İyi şakaymış hocam forumda açılan 10 şikayetten altısı TürkNet farkındaysanız. @Yunusel Millenicom, Kablonet düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bu gün Millenicom"a başvuru yaptım bakalım inşallah bir sıkıntı yaşamadan geçiş yapabilirim.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #5 Yunusel dedi: Teşekkürler hocam bu gün Millenicom"a başvuru yaptım bakalım inşallah bir sıkıntı yaşamadan geçiş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Altyapınız kaç destekliyor ve hangi pakete geçtiniz acaba?
Yunusel dedi: Teşekkürler hocam bu gün Millenicom"a başvuru yaptım bakalım inşallah bir sıkıntı yaşamadan geçiş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Altyapınız kaç destekliyor ve hangi pakete geçtiniz acaba?
Y Yunusel Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 29 17 Mayıs 2020 #6 Yener Mesut dedi: Altyapınız kaç destekliyor ve hangi pakete geçtiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Altyapı 54Mbps destek liyor ben 35Mbps paketi başvuru yaptım.
Yener Mesut dedi: Altyapınız kaç destekliyor ve hangi pakete geçtiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Altyapı 54Mbps destek liyor ben 35Mbps paketi başvuru yaptım.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #7 Yunusel dedi: Altyapı 54Mbps destek liyor ben 35Mbps paketi başvuru yaptım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız.
Yunusel dedi: Altyapı 54Mbps destek liyor ben 35Mbps paketi başvuru yaptım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız.