TürkNet kabloları bağlamıyor

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom internetimiz vardı onu kapattırdık. Sonra uzaktan eğitim başlayınca mobil veri yetmemeye başladı. Sonra TürkNet'ten internet başvurusunda bulundum, bir süre sonra kabloları evin önüne kadar getirmişler ve adım yazılı bir kağıt asıp gitmişler. Arıyorum 1 gün bekleyin diyorlar ve 6 gün oldu ama hala gelen giden yok. Bu durumda ne yapmalıyım, beklemeli miyim yoksa elektrikçi falan mı çağırmalıyım, kendim bağlayabilir miyim? Kararsızım ve çok zor durumdayım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir elektrikçi çağırın bağlatın. Türknet de servis gönderip ücretli bağlantı yapacak zaten. Evde kurulum hizmeti satın aldıysanız ücretini her türlü alacaklar bu arada, bağlantıyı yapıp yapmaması önemli değil.

Zaten 99 TL kurulum bedeli ödeyeceğim ama eve gelen internet kablosu var yani ek olarak ne parası alçaklar ben anlamadım

Kurulum ekibi, o etiketli isme daireden gelen kabloyu bağlayıp, kurulumu yapıyor. Elektrikçi vs. çağırmaya gerek yok. Sistem değişmediyse böyle olması lazım.

Öte yandan ekipten rica edin, kabloyu ek yapmak yerine direk kroneye çaksınlar. Yoksa o ek kısım paslanacak ve zamanla başınıza bela olacak.

TMM anladım ama bu TürkNet kabloları bağlamaya kimseyi göndermiyor. İnternet başvurusunu 7 Nisan'da yaptım şu an 20 Nisan ve hala böyle bekliyorum. Elektrikçi falan çağırsam kaç TL alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…