TürkNet kopma ve hat değerleri problemi

EmreBlast

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bugün yaklaşık 50 kez internetim koptu ve hat değerlerinde acayip şekilde oynamalar mevcut. 1 haftadır durum böyle. Burada aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Yaklaşık 2 yıldır TürkNet müşterisiyim başıma ilk defa böyle bir şey geliyor. Bıraktığım arıza kayıtlarına istinaden saha ekiplerini yönlendiriyorlar onlarda ankastre kutusundan binaya kadar olan kabloda sorun olmadığı söyleyip arızayı müşteri kaynaklı buluyorlar. 3 farklı modem denedim ev içi kablolarımda herhangi bir sorun da yok. Sorunun hızım düşürülerek çözülmesini istemiyorum çünkü 6 aydır sıkıntısız bir şekilde hızımı alabiliyordum. Sosyaldeki arkadaşlar krone parçasını değiştirmelerini rica et gibi çözüm önerileri sundu arıza kaydı olarak bıraktım onları fakat yine de sonuca varacağını düşünmüyorum. Pek kablolamadan anlayan biri değilim ev içi tesisatta sorun olup olmadığını bilmiyorum ne yapmam gerek cidden bilmiyorum.

Sorun olmadan önceki değerim bu.

Arkadaşlar 3 kez tt ekipleri ankastreden binaya kadar gelen kabloyu inceledi ardından eve türknetin kendi saha ekipleri geldi. Ama sorunum düzelmedi şimdi de sıva altı kablomda sorun varmış dediklerine göre. Elektrikçi bulmam gerekiyormuş. Binanın altında kutuya bir şey yapıp elektrikçi zahmetine girmeden sorunun gerçekten kabloda olduğunu doğrulayabilmemin herhangi bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…