TürkNet kullanılır mı?

Bölgende TürkNet kullanan sayısı azsa çok kaliteli hizmet veriyorlar. 5. Ayımdayım 1 kez hariç arıza kaydı oluşturmadım ondada modemimde sorun varmış çözdük. 95 liraya 75MBİT sabit alıyorum çok güzel.

Turknet kullanıyorum. Call of Duty Warzone'da packet loss illallah ettirdi. Aynı dertten Turk Telekom'a geçen arkadaşımın packet loss sorunu bitti. Ayrıca arkadaşım Rainbow Six Siege'i de bilmediği halde packet loss ile oynadığını farketti. Turk Telekom'a geçince Rainbow Six Siege'in daha akıcı, pingin aynı olduğu halde birebir çatışmada daha tepkisel olduğunu söyledi. Kaldı ki öldüğümde onun ekranında farkı görebiliyordum. Önümüz yaz, ben de Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum da 24 ay taahhüt durumları varsa geçmem. Hayatımız kredi ve taahhüte boğulıuyor.

Var benim de taahhütüm var ve durmadan internet kesintisi yaşıyordum.

Bilen bilir Rainbow Six Siege bazen 70GB'lık güncellemeler alıyor. TurkNet yokken indirmeye bile teşebbüs etmiyordum. Bulunduğum bölgede bence en iyi hizmet veren TurkNet. 35 Mbps paket Ethernet ile speedtest yapıldığı zaman 33,5 Download, 5,80 Mbps Upload veriyor ; WiFi ile 24 Download, 5 Mbps Upload veriyor. Müşteri temsilcisine dakikalarca bağlanmayı bekleyip bir de üstüne açmayacaklarına güzel bir sistem olmuş. Müşteri temsilcisi servisinden tasarruf ettikleriyle daha iyi hizmet verebiliyorlar. İnternet altyapısının neredeyse tekel olduğu bir ülkede alabileceğin en iyi hizmeti veriyorlar. Yine de altyapını iyice araştır, yakınlarda kullanan varsa sor ona göre al zira kurulum için günlerce bekleyebilirsin.

Kurulumda sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsan Türk Telekom'dan rastgele ucuz bir paket alıp kurulum yapıldıktan sonra TürkNet'e geçiş işlemini başlat.

Bu arada bir kere iptal edip tekrar bağlattım; iptal ederken en ufak bir sorun yaşamadım. İnternet aracılığıyla bir iptal dilekçesini tükenmez kalem ile A4 kağıda yazıp kırtasiyede faksladım ertesi gün hemen iptal edildi.

Başvururken kodumu kullanırsan sevinirim .
Davet kodu: JWX79SM18GXS

Bağlantı: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

35mbit destekliyor hattınız dediler. 16mbit kullanıyoruz 1 aydır. Leş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…