TürkNet Kurye Sıkıntısı

Skorlanch

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2019
Mesajlar
447
Makaleler
1
Çözümler
2
13 Nisan günü TürkNet'e başvuru yaptım. Sözleşmenin çıktısını alıp MNG kargodan göndermemi istediler bende ortalıkta virüs olduğu için kurye istedim. 29 TL faturanıza yansır dendi ve bende kabul ettim.
4 Gün oldu ne gelen var ne de giden. Online işlemlerden kendilerine destek talebi bıraktım ancak ona da cevap gelmedi.
Benim gibi bu durumu yaşayanlar varsa ne yaptığını merak ediyorum.
Galiba sözleşmeyi iptal ettirip NetSpeed'e geçiceğim.
Ben bu kadar kötü müşteri hizmeti görmedim.
Bir sorun olduğunda da böyle davranacaklarsa işimiz iş...
 
Son düzenleme:
Konu tekrardan meydana çıkmış da sanırım buradaki sorun kargo şirketiyle. Siz MNG kuryesi çağırmışsınız ve gelmemiş, bunun TurkNet ile alakası nedir?:D
TurkNet'in buradaki alakası verilen sözün arkasında durmamasındandır. Büyük ihtimalle konu sahibi arkadaşa kurye 2 gün içinde gelir sözü verilmiş ama aradan 4 gün geçmesine rağmen ses seda olmamasından rahatsız olmuş. Hadi diyelim kurye teknik aksaklıklardan dolayı gelemedi, mağduriyet yaşanmaması açısından kargo şirketinden bilgi alıp müşterisine gün içerisinde bildirmesi gerekir. Yoksa kendinizi benim gibi 2 saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışırken bulursunuz.
 
Son düzenleme:
Ne yaptınız hocam? Son vaziyet nedir?

Hocam bir süre daha TurkNet'e ulaşmaya çalıştım ancak hiçbir ses seda alınmayınca Millenicom'a geçtim kurye 1 gün içerisinde geldi ve internet bağlandı 1 yıl civarı kullandım memnundum ancak geçen ay yüksek ping değerleri ve müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden dolayı NetSpeed'e geçtim şimdilik bir problemim yok.

Konu tekrar meydana çıkmış da sanırım buradaki sorun kargo şirketiyle. Siz MNG kuryesi çağırmışsınız ve gelmemiş, bunun TurkNet ile alakası nedir?:D

Hocam bize en fazla 2 gün içersin de kuryenin ulaşılacağı söylendi ayrıca o sıra internet gerçekten lazımdı pandeminin daha ilk aylarıydı. Baktım gelmiyor aradım TurkNet'i ne açan ne bakan var ve bir gün de değil rahat 2-3 gün daha ulaşmaya çalıştım en azından bilgi edinmek kaydıyla Online işlemlerde aynı şekilde hiçbir şekilde ilgilenmedi bizimle. Ayrıca 1 hafta sonra bizi aradılar ve özür dilediler ama o sıra çoktan Millenicom'a geçmiştim bile :D. Buradaki sorun zaten kuryenin gelmemesi değil TurkNet'in ilgisizliğiydi en azından 1 hafta sonra şu gün gelmesi muhtemel bile diyebilirlerdi ama hiçbir şekilde ilgilenmediler ve sözlerinde durmadılar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı