Üçünden de en yüksek hıza sahip paketi alacağım. Evim göknet'e çok yakın. 84Mbps'e kadar hız alabiliyorum. Hangisinin müşteri hizmeti iyidir, beni kurulumdan sonra terk ederler mi gibi sorularıma cevap arıyorum.
Hocam ben TürkNet'i öğrenci evimde 2 sene kullandım. 2 senede 1 kez bile arıza ile uğraşmadım. Eğer TT sorun çıkarmıyorsa TürkNet ile sorun yaşamıyorsunuz diye biliyorum. Diğer sağlayıcılarla çalışmadığım için yorum yapamayacağım.
Üçünden de en yüksek hıza sahip paketi alacağım. Evim göknet'e çok yakın. 84Mbps'e kadar hız alabiliyorum. Hangisinin müşteri hizmeti iyidir, beni kurulumdan sonra terk ederler mi gibi sorularıma cevap arıyorum.
Benim gözümde bu 3 firma içinde TürkNet direkt elenir. Kalan iki firma ile ilgilenirim. TürkNet müşteri hizmetleri gerçekten rezil. Pandemi sürecinde insanlar perişan oldu acılan destek kayıtlarına kaç gün sonra dönüş yapıldı gerçekten rezil. Diğer firmada en azından anlık olarak arayıp canlı olarak görüşebileceğin birileri var herhangi bir sorun durumunda çözüm daha hızlı olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Ben millenicom'u öneriyorum ama bence diğer firmalara da bak hangisinde en yüksek hızı kopma olmadan alabiliyorsan onu seç zaten hiçbirinde taahhüt yok.
Hocam ben TürkNet'i öğrenci evimde 2 sene kullandım. 2 senede 1 kez bile arıza ile uğraşmadım. Eğer TT sorun çıkarmıyorsa TürkNet ile sorun yaşamıyorsunuz diye biliyorum. Diğer sağlayıcılarla çalışmadığım için yorum yapamayacağım.
TT'den memnunum hatta 12 Mbps'lik paketim için 14Mbps hız geliyor ama fatura 75₺. O paraya biraz daha fazla verip yaklaşık 5 kat hızlı internet almak çok mantıklı.