TürkNet mi NetSpeed mi?

Puncher

Hectopat
Bugün Superonline'ı kapattırdık ve yeni bir internet operatörü bakıyorum. NetSpeed ve TürkNet bakıyorum 2'si de aynı fiyat neredeyse net Speed 94TL 75Mbps 8 upload.
TürkNet bizim burada 82 Mbps 5 upload. VDSL alacağım oyun için sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

NetSpeed. Çünkü müşteri hizmetleri var TürkNet'te bir arıza yaşasan birisine ulaşmak için bir yerlerini yırtman gerekiyor. Netspeed kullanalı 1 hafta oldu 75 Mbps hız alıyorum 8 upload alıyorum çok memnunum. Dediğim gibi türknette bir sorun yaşasan muhattap bulmakta zorlanabilirsin.

Aga şakasına mı dedin :d yoksa konuyumu okumadın :d.

Vallahi herkes senin veya benim yaşadığım sorunu yaşayacak diye bir kaide yok ama Online bir oyun oynuyorum TürkNet kullanan arkadaşım 80 lag alırken ben sabit 40-50 arası lag alıyorum Avrupa serverinde oynuyoruz ve bende Superonline ile hiçbir sorun yaşamadım bu yüzden Superonline yazdım

Aga ben 2 yıldır internetim yok 2 yıldır internet evde yok geliyor 1 hafta sonra tekrar gidiyor 3 hafta gelmiyor geldi zamanda downland 10larda upload 2lerde sürünüyor ve ben bireyseldim beni benden habersiz kurumsala geçirdiler 2 saatde onunla uğraştım eve 20 den fazla geldiler modem 3 4 defa değişti düzelmedi.

Hacı senin altyapıda sıkıntı vardır; 1 sene oldu, bir sıkıntı yok bizde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Carrier grade NAT'dan dolayı. Sabit IP alırsa pingi çok düşer.
TurkNet tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…