Türknet mi, Netspeed mi?

AtteN

Centipat
Arkadaşlar şimdi size bir şey sormak istiyorum. Bugün internette gezerken Netspeed ve Türknet arasında kaldım. 2'si de 35 megapiksel ve 3 upload sunup, 76 lira diyorlar. Sizce Türknet mi Netspeed mi? Diyelim Türknet'se neden Türknet veya Netspeed ise neden Netspeed?

Çözüm
Düzgün bir Müşteri ve Teknik destek ekipleri olduğu için Netspeed tavsiye ederim. Ayrıca kullandığınız pakete göre fiyat ödüyorsunuz. TürkNet 4Mbit ADSL hız için bile en yüksek fiyatı alıyor.
ORİS Telekom'a da bir baksan iyi olur. Orada 74 TL'ye 100 MBPS internet veriliyor diye hatırlıyorum. Hizmetleri de iyiymiş diye duydum.
Ama ikisi arasından Netspeed'i tercih ederdim ben olsam.

Netspeed tercih ederseniz çok yakın zamanda ''oyunlarda ani ping artışı ve paket kaybı'' gibi bir konu açmanız muhtemel. Zira son zamanlarda bu firmanın kullanıcıları hep bu tarz konular açıyor. Kronik sorunları olan bir firma. Müşteri hizmetleri ve teknik ekibi ciddi anlamda amatör ve müşterinin gazını alıp oyalamak için orada bulunan bir oluşum. Ben uyarıyı yapayım, yine de seçim sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı