TürkNet modem kullanıcı adı "ADSL" ise ADSL olarak mı bağlanılacak?

noName12

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar TürkNet kullanıcı adımın sonunda adsl@turk.net yazıyor ama ben kayıt olurken hanımefendiye VDSL istiyorum dedim. Benim internetim daha bağlanmadı bağlandığında ADSL olarak mı bağlanıcak? Eğer öyle ise arayı değiştirmeyi düşünüyorum.

Hayır. Bütün Türknet kullanıcılarının o şekilde. Benim de kullanıcı adım adsl@turk.net olarak bitiyor fakat VDSL 75 Mbps kullanıyorum. Kullancı adı sonundaki o ibareyi dikkat almanıza gerek yok.

Bu arada ilk başta ADSL olarak başlamıyorsunuz. VDSL olarak başvurduysanız 35 Mbps VDSL olarak bağlanır ilk önce. Sonrasında hız ve paket yükseltebilirsiniz.

Edit: Ekran görüntüsü de ekliyorum burada da o şekilde olduğunu görebilirsiniz. Sol üstte kullanıcı adı yazıyor ve sonu adsl.

Son düzenleme:
Altyapınız ne kadar destekliyor?Ve yanlış bilmiyorsam ilk önce ADSL başlıyorsunuz sonra online işlemlerden VDSL e geçiyorsunuz.
50 mbit
saolasın. Birşey daha sormak istiyorum benim altyapım 50 destekliyor ama 35 lik paket kullanacağım 10 tl daha ödeyip 100 lük paketi tanımlatıyorlar değil mi ve 100 lük paket alırsak onu da yükseltebiliyor muyuz ?

Merhaba 35Mbps download alıyorum VDSL kullanıyorum. Hızımı yükseltmem için nasıl başvuru yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…