monmon Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2021 #1 TürkNet aboneliğine başvurdum. Acaba modem veriyorlar mı? Yeni abone olanlar bilgisi olan var mı? (Müşteri hizmetlerine bağlanamadım.)
TürkNet aboneliğine başvurdum. Acaba modem veriyorlar mı? Yeni abone olanlar bilgisi olan var mı? (Müşteri hizmetlerine bağlanamadım.)
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 10 Mart 2021 #2 Turknet Gigafiber paketlerinden birini almadıysan modem vermiyorlar.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 10 Mart 2021 #3 monmon dedi: TürkNet aboneliğine başvurdum. Acaba modem veriyorlar mı? Yeni abone olanlar bilgisi olan var mı? (Müşteri hizmetlerine bağlanamadım.) Genişletmek için tıkla... Bana vermediler.
monmon dedi: TürkNet aboneliğine başvurdum. Acaba modem veriyorlar mı? Yeni abone olanlar bilgisi olan var mı? (Müşteri hizmetlerine bağlanamadım.) Genişletmek için tıkla... Bana vermediler.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #4 Ekstra satın alman gerekiyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Mart 2021 #5 Hayır. Halihazır da bir modeminiz varsa onu kullanabiliyorsunuz, yoksa yeni bir modem almanız gerekiyor.
Hayır. Halihazır da bir modeminiz varsa onu kullanabiliyorsunuz, yoksa yeni bir modem almanız gerekiyor.
monmon Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Hayır. Halihazır da bir modeminiz varsa onu kullanabiliyorsunuz, yoksa yeni bir modem almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum.Vodafonedan kalan bir modem
ItsAllGoodman dedi: Hayır. Halihazır da bir modeminiz varsa onu kullanabiliyorsunuz, yoksa yeni bir modem almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum.Vodafonedan kalan bir modem
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Mart 2021 #7 monmon dedi: Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum.Vodafonedan kalan bir modem Genişletmek için tıkla... VDSL hizmet mi alacaksınız ADSL mi? Eğer VDSL hizmet alacaksanız modemin VDSL destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerek.
monmon dedi: Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum.Vodafonedan kalan bir modem Genişletmek için tıkla... VDSL hizmet mi alacaksınız ADSL mi? Eğer VDSL hizmet alacaksanız modemin VDSL destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerek.
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 monmon dedi: Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum. Vodafone'dan kalan bir modem. Genişletmek için tıkla... Eğer kiralık modem değilse kullanabilirsiniz.
monmon dedi: Bir modem mevcut ama kullanabilir miyim bilmiyorum. Vodafone'dan kalan bir modem. Genişletmek için tıkla... Eğer kiralık modem değilse kullanabilirsiniz.
monmon Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: VDSL hizmet mi alacaksınız ADSL mi? Eğer VDSL hizmet alacaksanız modemin VDSL destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... 35 mbps internet hizmetim vdsl olacak. Elimdeki modem vdsl2/adsl2+ yüksek hızlı internet erişimine uygun yazıyor. Modemim uygun olur mu ? TeknoGame20 dedi: Eğer kiralık modem değilse kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana ait modem. Vdsl2/adsl2+ yazıyor modemdr yani uygun olur değil mi? ( internet hizmetim 35 mbps download olacak şekilde )
ItsAllGoodman dedi: VDSL hizmet mi alacaksınız ADSL mi? Eğer VDSL hizmet alacaksanız modemin VDSL destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... 35 mbps internet hizmetim vdsl olacak. Elimdeki modem vdsl2/adsl2+ yüksek hızlı internet erişimine uygun yazıyor. Modemim uygun olur mu ? TeknoGame20 dedi: Eğer kiralık modem değilse kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana ait modem. Vdsl2/adsl2+ yazıyor modemdr yani uygun olur değil mi? ( internet hizmetim 35 mbps download olacak şekilde )
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #10 monmon dedi: Bana ait modem. Vdsl2/adsl2+ yazıyor modemdir yani uygun olur değil mi? ( internet hizmetim 35 Mbps download olacak şekilde ) Genişletmek için tıkla... Uygun olur.
monmon dedi: Bana ait modem. Vdsl2/adsl2+ yazıyor modemdir yani uygun olur değil mi? ( internet hizmetim 35 Mbps download olacak şekilde ) Genişletmek için tıkla... Uygun olur.