Türknet nasıl bir internet sağlayıcısıdır?

Davutttt

Centipat
Başlıkta da belirttiğim üzere TürkNet'e başvuru yaptım. Sizce nasıl bir internet sağlayıcısıdır 2019 yılında? Bu arada tek tarifeleri 75 TL 100 Mbps'e kadar. Yorumlarınızı bekliyorum ama benimki en fazla altyapım 35 Mbps destekliyor belirtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bence güzel bir internet sağlayıcısı fakat iş hizmete gelince aşırı kötüler. Herhangi bir sorunda sana yardım edecek kimseyi bulamazsın. Onun dışında sorunsuz bir internet sağlayıcısı.

Bugün bağlantım gerçekleşti benim de. 35 Megabit 76 TL, 10 TL farkla yükselttim. 10 dakika sonra 50 Megabit olmuştu. Altyapı bu kadar destekliyor sanırım. Yoksa 75 Megabit'e kadar paket. Şu anlık bir problem yok, bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

3 ay oldu TurkNet kullanmaya başlayalı. 35 Mbps Download 4 Mbps Upload 75.99 ödüyorum. Bazen 37-38'e çıkıyor Download Gayet memnunum şimdilik, umarım bir problem yaşamam.

1.5 yıldır kullanıyorum, nadiren kopmalar harici hiçbir sorun yaşamadım. Sorun olduğunda da direkt destek kaydı açıyorum online işlemler sayfasından ve 12-16 saat içinde çözülüyor genellikle.

"Sorun olduğunda muhatabın yok!!!" diyen arkadaşlarımız, kendi ISS'lerini arayınca "Tamam efendim. Destek kaydı açıyorum, ekiplerimiz 48 saat içinde ilgilenecektir." cevabını alıyorlar zaten genellikle. Muhatabınız var, sadece telefon üzerinden hizmet vermiyor.

Kullanım detaylarımı da bırakıyorum merak eden olursa diye...

Bu da Chrome'da 8 sekme (Netflix ve birkaç YouTube videosu dahil) açıkken yaptığım hız testi. EU sunucularında 50-60 ms arası alıyorum.

Aylık 85₺ ödüyorum.

Bu da Chrome'da 8 sekme (Netflix ve birkaç YouTube videosu dahil) açıkken yaptığım hız testi. EU sunucularında 50-60 ms arası alıyorum.

Aylık 85₺ ödüyorum.
Beni de ping korkutmuştu, 26 pingi görünce. Ama ufak bir test yaptım, öncekinden daha düşük ping değerleri.

1 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Çok memnunum. 75 Mbit paketini kullanıp ayda 85 TL ödüyorum.

Hız testi:

Aylık kullanım:

Beyler bu Turknet'te ilk kurulum ücreti var mı ? Modem sağlıyorlar mı ? Modem ücreti pakete dahil mi yoksa ekstradan her ay 8-10 TL model parası ödeniyor veya modeli kendi cebimden kendi kafama göre mi alacam bu konularda bilgilendirirmisiniz biraz.
Tamam paketleri güzel uygunda atıyorum 150 TL kurulum ücreti alsalar ilk ay zaten her aya böldümü pakeyler 75 TL değil 85-90 TL gibi olur. Yada modem için ekstra para kesseler flan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…