TürkNet nasıldır?

Hocam modem olarak ne talep etmeliyim hangi model böyle bir imkanım var mı? Bizim ev biraz büyük çünkü ondan sinyalin de iyi olmasını istiyorum.
Bizim evin koridoru yaklaşık 8 metre vardır. Netspeed kullanıyordum, oradaki Telekom modemi benim odamın bilgisayarına kadar geliyor ama yatağımda düşüyordu. Turknet modemde ise evin her tarafında internet 5 çekiyor. Evinizin büyüklüğünü bilmediğim için, ek ücret ödeyip daha da uzun mesafeli modem almalı mısınız bilemiyorum. Bu arada bedava modem de onların kendi modemi, Telekom değil.

5 yıldır türknet kullanıyorum hiç büyük bir sıkıntı yaşamadım şu 5 yılda da 7 8 kere internet kesintisi yaşamışımdır. o da 1 saatlik falan.

Wi-Fi 6 modem istesem getirirler mi acaba? Şu an Superonline'de kullandığım modem Wi-Fi 6 ve bayağı memnunum.

Hocam hangi modemi talep edeyim GigaFiber için kuruluma geldiklerinde bir öneriniz var mı sıkıntı yaşamamam için?
ben 85 mb hız aldığım için fiber modemler hakkındaf bilgim yok müşteri hizmetlerine sorarsanız destek verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…