@HakanCT
Sözlerimi çarpıtarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışacak kadar acınası durumda olduğunuzun farkında değilsiniz.
Sadece ben sorun yaşamıyorum. Uzun zamandır TürkNet firmasının Kötü Müşteri - Teknik desteği yüzünden binlerce insan sorun yaşıyor. Para aldıkları sürece insanların yaşadığı sorunlar umurlarında bile değil.
Ben böyle bir şey söylemedim. Çoğunun çözülmüyor. Bu yüzden sürekli şikayet alıyorlar. Sanırım başka firmalarda sorun yaşama
olasılığım olduğu için TürkNet çok güzel bir müşteri ve teknik hizmete sahip oluyor. Bu kadar saçma bir mantık görmedim.
%100 Memnuniyet olması gerektiğini ne zaman söyledim? Hala sözlerimi çarpıtıyorsunuz. Okuduğunuzu anlıyor musunuz?
Üzerine ekleme yapmadan yaşınızı belirtirseniz ona göre basit bir şekilde açıklamaya çalışacağım. Sanırım tecrübe yetersiz kalıyor.
Şu Moderatörlük şartlarında yaş sınırı kaldırdıklarından beri kimlerle uğraşıyoruz. Bu arada yine keyfi bir ceza aldım. Şu Sosyal kurallarına bir göz atın. Kelime hatasından uyarı verilmiyor. Bunu yeni yetkili arkadaşlara bir türlü anlatamadım. Anlamak istemiyorlar.
@SypeR
Sitelerinden sorguladığımda VDSL2 hız alabileceğim gözüküyordu. O yüzden sistem olayını geçin. Açıklama yapmanıza gerek yok. Ben zaten kullanıyorum. Sizin kullanmanız daha iyi olacaktır. Bu arada avukatlığa devam ediyorsunuz. Ben de bu hizmetten faydalanmak istiyorum. Ücret ne kadar? Benim için avukatlık yapın.
Biz Türk Telekom firmasından bahsetmiyoruz. TürkNet firmasından bahsediyoruz. Konuyu anladınız mı? Eğer Zorlanıyorsanız, basit konuşabilirim.
Sorun yaşayan onlarca insanı görmezden geldikten sonra Firma ve Kullanıcı avukatlığı ile doğruyu savunamazsınız. Sanırım Kendinizi Adalet Kahramanı falan sanıyorsunuz. Sistemleri üzerinden hızımı kısıtladılar. Düzeltmelerini istediğimde bahane uydurdular. Kullandığım süreç boyunca onlarca Etik Dışı uygulamalarını gördüm. Sorunun Türk Telekom çalışanları ile alakası yok.
Sorunlar hakkında bilgim var. O yüzden sözlerimi çarpıtmaktan vazgeçin. Sahaya çıkmalarını bekleyen yok. İşlerini yapsalar yeter. Ama yapmıyorlar. Oyalamak dışında yaptıkları bir şey yok. Üstüne müşterilerini cahil yerine koyarak kandırmaya çalışıyorlar.
Bir kişinin tüm mesajlarını okumak gibi bir zorunluluğum yok. Paralı Firma savunucularına saygı duymuyorum. Ben aynı seviye yerine bir tık yüksek cevap vermeyi tercih ederim. Sanırım sosyali kendi ahırınız gibi görüyorsunuz. Ama öyle değil. Son olarak: Bana ders vermek senin haddine değil.
Düzenleme:
Bu firmadan hizmeti almayı düşünen kullanıcılar hayatının hatasını yapıyor. YAPA altyapısına geçme bahanesi ile hızınızı kısıtladıktan sonra Üst pakete geçmeniz için ikna etmeye çalışacaklar. Bir sorun yaşadığınız zaman arıza kayıtlarına aylar sonra oyalama mesajları gelecek. Sorun çözümü için hiçbir işlem yapılmayacak. Sosyal medya üzerinden yardım söz konusu değil. Herkese aynı sabit cevapları veriyorlar. Aldıkları ücrete rağmen düzgün hizmetleri yok. İptal dilekçemi bile bir ay bekletmişlerdi. Bunları göze alarak karar verin.
Sözlerinizi falan çarpıtmıyorum. Anlıyorum kötü deneyimler yaşamışsınız ama bu bir firmaya nefret beslemeniz gerektiği anlamına gelmiyor.
Sadece yaşadığım sorunları anlatıyorum. Sanırım onlarca sorun yaşadıktan sonra firmayı sizin gibi ölümüne savunmam gerekiyor.
Eğer dediğiniz gibi her müşteri sorun yaşasaydı eminim müşterileri kalmazdı. Bu yaptığınız bir firmayı sonuna kadar savunanların tam tersi. "Sorun yaşadım o zaman bu firma çöptür, asla kimseye düzgün hizmet vermiyordur." Böyle bir mantık yok.
Ben her müşterinin sorun yaşadığını söylemedim. Algı sisteminizde sorun var ya da sözlerimi kendinizi haklı çıkarmak adına kasıtlı bir şekilde çarpıtıyorsunuz. Ben anlattığımdan sorumlu olurum. Sizin anladığınızdan olamam. Firmayı sonuna kadar siz savunuyorsunuz. Son zamanlarda Türk Telekom firmasının hatalı kararları yüzünden çok müşteri kazandılar. Ondan sonra hizmetleri bozuldu.
Ben firmadan hizmet almayı düşünenlere bilmesi gerekenleri söylüyorum.