TürkNet özgür iletişim paketi kullanılır mı?

Hocam değerleri nereden bakabilirim?
İlk önce Türknet veya Millenicom veya netspeed gibi bir siteden adresiniz ile size verebilecekleri tahmini en yüksek hıza bakın. Büyün ihtimal ile şuan VDSL değil ADSL bağlantıdasınız. Modeminize gelen değerlere baksak bile ADSL değerleri olacağından VDSL internete geçtiğinizde bu değerler değişecektir.

Zamanında aynı alt yapı ile TTNET'de 8 mbit parası ödeyip 4 zor alırken Netspeed'de 75 parası ödeyip 70-71 alıyordum. Şimdi ise Millenicom ile 83-84 Mbit download 7,5 upload alıyorum.

Her marka her bölgede aynı kalitede olamaz. Netspeed'i 2 sene kullandım. Hiçbir şekilde büyük sorun yaşamadım. Yaşadığım bir iki ufak olayı ise oldukça hızlı çözdüler. Eğer internete bakarsanız bu markayıda çok karalayan görürsünüz. Sorun yaşamayan insanlar konuşmaz ama sorun yaşayanlar her yere yazarlar. Bu güzden herhangi bir şeyi internette aratınca hep kötü yorum görürüz.

İlk önce TürkNet veya Millenicom veya NetSpeed gibi bir siteden adresiniz ile size verebilecekleri tahmini en yüksek hıza bakın. Büyün ihtimal ile şu an VDSL değil ADSL bağlantıdasınız. Modeminize gelen değerlere baksak bile ADSL değerleri olacağından VDSL internete geçtiğinizde bu değerler değişecektir.

Zamanında aynı alt yapı ile TTNET'de 8 Mbit parası ödeyip 4 zor alırken NetSpeed'de 75 parası ödeyip 70-71 alıyordum. Şimdi ise Millenicom ile 83-84 Mbit download 7, 5 upload alıyorum.

Her marka her bölgede aynı kalitede olamaz. NetSpeed'i 2 sene kullandım. Hiçbir şekilde büyük sorun yaşamadım. Yaşadığım bir iki ufak olayı ise oldukça hızlı çözdüler. Eğer internete bakarsanız bu markayı da çok karalayan görürsünüz. Sorun yaşamayan insanlar konuşmaz ama sorun yaşayanlar her yere yazarlar. Bu güzden herhangi bir şeyi internette aratınca hep kötü yorum görürüz.

Sonuçlar belirttiğim gibi çıkıyor hepsi birbirine yakın.

Sonuçlar belirttiğim gibi çıkıyor hepsi birbirine yakın.
Görsel ile paylaşırsanız daha iyi olur. Uydunet gibi alternatif araştırması yaptınız mı? Santrale uzaklığınız nedir? Belki iç tesisatınız çok kötüdür?

Modem arayüzüne girip hat durumunu paylaşır mısınız?
Örnek olarak bu benimki;
12.PNG

TürkNet'in hiçbir şeyine güvenmiyorum. Siz abone olmadan önce her şekilde müşteri hizmetlerine ulaşıyorsunuz fakat abonelikten sonra ulaşamıyorsunuz. Sorununuz olursa kendiniz halletmek durumundasınız. Bu şans işi fakat şansınızı başka firma ile denemenizi öneririm.
Bölgeden bölgeye değişiyor kendi deneyimlerinize göre genelleme yapmak çok yanlış bir hareket. TürkNet kullanıyorum 40-60 arası download 5-8 arası upload hızı alıyorum gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı