TürkNet paket yükseltirmiyor

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
Eski internet sağlayıcımdan 75Mbps hızı çok rahat alıyordum. Daha sonra bu firmaya geçmeye karar verdim ve bana 100Mbps destekler dediler. Geçiş işlemleri başladı aradan 7 hafta geçti ve sonunda bağlandım. Paketi yükseltmeye kalktığım zaman sadece ADSL tarifeler var. Yardım desteğe yazıyorum cevap yok, arayabileceğim bir numara yok. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter destek sayfasına yazabilirsin. Aynı durumu yaşıyorum VDSL bağladılar ama 35'e kadar. Konuşulan 75'e kadar hızdı. (Alt yapım destekliyor) telefon hattı bağlanınca artacaktır dediler ama bekliyorum. 1 haftadır bana ne dedilerse olmadı pişman gibiyim.

Eski internet sağlayıcımdan 75Mbps hızı çok rahat alıyordum. Daha sonra bu firmaya geçmeye karar verdim ve bana 100Mbps destekler dediler. Geçiş işlemleri başladı aradan 7 hafta geçti ve sonunda bağlandım. Paketi yükseltmeye kalktığım zaman sadece ADSL tarifeler var. Yardım desteğe yazıyorum cevap yok, arayabileceğim bir numara yok. Ne yapmam lazım?

Sıfır kurulum değil de geçiş yaptıysan portun aynı kalacağından sıkıntı çıkmaması lazım. Bazen sistemde gözükmeyebiliyor. Bazendeiş bilmez TT ekibi portunu değiştirebiliyor. Online işlemlerden yazacaksın 24 saat içersindeoradan dönüş yapıyorlar. Teknik olarak sorununu iyi anlatırsan çözümüdaha hızlı olur. Telefonla aradığından da sorunun daha hızlı çözülmeyecekti merak etme.

Eski internet sağlayıcımdan 75Mbps hızı çok rahat alıyordum. Daha sonra bu firmaya geçmeye karar verdim ve bana 100Mbps destekler dediler. Geçiş işlemleri başladı aradan 7 hafta geçti ve sonunda bağlandım. Paketi yükseltmeye kalktığım zaman sadece ADSL tarifeler var. Yardım desteğe yazıyorum cevap yok, arayabileceğim bir numara yok. Ne yapmam lazım.

Sıfır kurulum değil de geçiş yaptıysan portun aynı kalacağından sıkıntı çıkmaması lazım. Bazen sistemde gözükmeyebiliyor. Bazendeiş bilmez TT ekibi portunu değiştirebiliyor. Online işlemlerden yazacaksın 24 saat içersindeoradan dönüş yapıyorlar. Teknik olarak sorununu iyi anlatırsan çözümüdaha hızlı olur. Telefonla aradığından da sorunun daha hızlı çözülmeyecekti merak etme.

Geçiş yaptım yani port hala bana ait. Modem arayüzüne baktığım zaman 132Mbps destekliyor. Online işlemlere yazdım fakat arayacağım bir yer yok tek sıkıntı o.
Sorun çözüldü. Geçiş yaparken sabit telefonun da aktif edilmesi kazınmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı