TürkNet sesli onay

Ferityoldas

Femtopat
Daha fazla  
Sağ olasın hocam. Teşekkür ederim her şey için. Çok yardımcı oldun. Dilerim yardıma muhtaç olduğun bir zamanda sana yardımcı olurlar :)

Arkadaşlar vazgeçtim. Belgeleri kargolamadım. İnternet sıkıntıları baş gösterir diye. Zaten sıkıntılı bir dönemdeyim bir de onunla uğraşmak istemedim açıkçası. İki sene daha TTNET'e devam :)

Ben de TurkNet'e sesli onay verdim telefonda ama belgeleri imzalayip göndermeyeceğim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Ben de TurkNet'e sesli onay verdim telefonda ama belgeleri imzalayip göndermeyeceğim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Belgeleri imzalayıp göndermiyorsunuz zaten. Türknetten kurulama gelen adam sizden alıyor belgeleri. Sizin kargoyla göndermenize gerek yok. Ayrıca kurulama gelen adamlar sizde belgeyi göremez ise kurulumu gerçekleştirmiyorlar. Siz belgelerin çıktısını alın imzalayın. Türknetten kurulum ekibi gelince onlara verin.

Sizden gelip almalarını istediğinizde, bunun 30₺'lik ücretini de ödüyorsunuz ama.
Ekstra bi ücret ödemiyorsunuz. Bu gelince almaları için ödediğiniz para değil. Arkadaş eğer kurulum hizmetini de aldıysa ekstradan bu hizmette kurulum hizmetine giriyor. Kurulum hizmeti almadıysa bilemem.

Ayrıca arkadaşın sorusu buysa evet sorun olur. Belgeleri göndermezseniz işlemlere başlamazlar. Bi şekilde belgelerin türknete ulaşması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı