OzziX_0 Decapat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Arkadaşlar geçen ay TürkNet'in sitesinden altyapı sorgulattım, 52 Mbps veriyordu. Şu an yapıyorum 14 Mbps veriyor, nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar geçen ay TürkNet'in sitesinden altyapı sorgulattım, 52 Mbps veriyordu. Şu an yapıyorum 14 Mbps veriyor, nedeni ne olabilir?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 29 Mart 2020 #2 Santral güncellemesi yapıyorlar benim de başıma geldi. Farklı bir sağlayıcı ile sorgulama yaparsanız fazla çıktığını göreceksiniz.
Santral güncellemesi yapıyorlar benim de başıma geldi. Farklı bir sağlayıcı ile sorgulama yaparsanız fazla çıktığını göreceksiniz.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 29 Mart 2020 #3 Boşta Vdsl portu olduğunda 52 Mbit göstermiş. Vdsl portu olmadığında ise Adsl verilebileceği için 14 Mbit göstermiş sistem. Bu kadar basit.
Boşta Vdsl portu olduğunda 52 Mbit göstermiş. Vdsl portu olmadığında ise Adsl verilebileceği için 14 Mbit göstermiş sistem. Bu kadar basit.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 29 Mart 2020 #4 Şu sıra uzaktan öğretim gibi konular sebebi ile interneti olmayan hanelere de internet girmeye başladı. Ufak çaplı bir dolululuk artışı yaşanmış olsa gerek saha dolaplarında.
Şu sıra uzaktan öğretim gibi konular sebebi ile interneti olmayan hanelere de internet girmeye başladı. Ufak çaplı bir dolululuk artışı yaşanmış olsa gerek saha dolaplarında.