Millenicom'un 35 mbsplik paketini kullanıyorum verdiği upload: 6 Mbps download: 31, 32 Mbps arası ping bende 1 kişi kullanınca oluyor ama kalabalık kullanıldığında olmuyor biraz saçma.
Millenicom'un 35 mbsplik paketini kullanıyorum verdiği upload: 6 Mbps download: 31, 32 Mbps arası ping bende 1 kişi kullanınca oluyor ama kalabalık kullanıldığında olmuyor biraz saçma.
Aynı ağa 3 4 kişi bağlanınca nasıl oluyor benim alt yapım Türk Telekom fiber ve Millenicom'da altyapı sorgulamamda 83Mbps gösteriyor ve eğer bir sorun çıkarmıyorlarsa ya da hemen çözüyorlarsa geçmek istiyorum.
83Mbps gösteriyor alt yapıyı sizce ona göre hangi pakete geçmeliyim 110 TL verip en üst pakete geçmek mantıklı mı?
Aynı ağa 3 4 kişi bağlanınca nasıl oluyor benim alt yapım Türk Telekom fiber ve Millenicom'da altyapı sorgulamamda 83Mbps gösteriyor ve eğer bir sorun çıkarmıyorlarsa ya da hemen çözüyorlarsa geçmek istiyorum.
Bizim aile 4 kişi hepimiz girsek bile internette yavaşlama olmuyor ama tabi sizin altyapıdan, port sayısı gibi etmenlerden kaynaklı bir şekilde sorun çıkarırlar mı bilemiyorum.
Bizim aile 4 kişi hepimiz girsek bile İnternet'te yavaşlama olmuyor ama tabii sizin altyapıdan, port sayısı gibi etmenlerden kaynaklı bir şekilde sorun çıkarırlar mı bilemiyorum.
This 300Mbps Wireless N ADSL2+ modem router reduces configuration hassle. Featuring a variety of rich features, TD-W8961N is the perfect space-saving hub for your home or business.
TurkNet şans işi, ben gayet memnunum. Ping sorunum ya da bağlantı problemim olmadı hiç. Denemenizden zarar gelmez bence. 3 cihazdan Wi-Fi bağlantısı deniyorum yine de ping değerlerim düşük ve sabit seyrediyor.
This 300Mbps Wireless N ADSL2+ modem router reduces configuration hassle. Featuring a variety of rich features, TD-W8961N is the perfect space-saving hub for your home or business.
Ben de şuan bu modemi kullanıyorum ama bunun VDSL olanını. Eğer yüksek hız istiyorsanız VDSL modem almak zorundasınız çünkü bir hızdan sonra artık modem daha fazla hız veremez.
16 veya 24 Mbps de takılı kalır.