A AMD.322 Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #1 Türknet aboneliğimi iptal ettireceğim, ekte bulunan dilekçeyi doldurup yolladım fakat kimlik sanırım aynı zamanda fotokopisi istiyorlar, benim anlamadığım bu iki şeyi aynı dilekçe ile nasıl yollayabiliriz, ayrı ayrı mı yollamam lazım?
Türknet aboneliğimi iptal ettireceğim, ekte bulunan dilekçeyi doldurup yolladım fakat kimlik sanırım aynı zamanda fotokopisi istiyorlar, benim anlamadığım bu iki şeyi aynı dilekçe ile nasıl yollayabiliriz, ayrı ayrı mı yollamam lazım?
Asetra Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 401 Yer Hatay/İskenderun 2 Eylül 2019 #2 Evet. Kimlik fotokopisi arkalı önlü olacak şekilde ve dilekçenizi faks çekeceksiniz.
A AMD.322 Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #3 Asetra dedi: Evet. Kimlik fotokopisi arkalı önlü olacak şekilde ve dilekçenizi faks çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, gönderdim şuanda faksı, hadi hayırlısı bakalım 1 haftada iptal edecekler mi
Asetra dedi: Evet. Kimlik fotokopisi arkalı önlü olacak şekilde ve dilekçenizi faks çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, gönderdim şuanda faksı, hadi hayırlısı bakalım 1 haftada iptal edecekler mi
Asetra Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 401 Yer Hatay/İskenderun 2 Eylül 2019 #4 AMD.322 dedi: Eyvallah hocam, gönderdim şuanda faksı, hadi hayırlısı bakalım 1 haftada iptal edecekler mi Genişletmek için tıkla... Benim kendi iptal işlemim de 3 iş günü sürmüştü. Tabii bu değişkenlik gösterebilir.
AMD.322 dedi: Eyvallah hocam, gönderdim şuanda faksı, hadi hayırlısı bakalım 1 haftada iptal edecekler mi Genişletmek için tıkla... Benim kendi iptal işlemim de 3 iş günü sürmüştü. Tabii bu değişkenlik gösterebilir.