TürkNet, tuhaf hız yükselmesi

Sorun yaşayanlar olduğu gibi benim gibi pakedini yükseltmeyi düşünenler de var. Umarım en yakın zamanda en iyi İSS'yi bulursunuz .

Hat değerleriniz en fazla 3.4 Mbit download alabileceğinizi söylüyor. Eğer modeminiz eski ise yanlış ölçüyor olabilir modeminizin ne kadar alabileceğine bakmanızı tavsiye ederim.

Hat değerleriniz en fazla 3.4 Mbit download alabileceğinizi söylüyor. Eğer modeminiz eski ise yanlış ölçüyor olabilir modeminizin ne kadar alabileceğine bakmanızı tavsiye ederim.
Modem adsl2+ destekliyor.
Kutu aktif değil bu arada
Modem eski değil Vodafone net vermişti
Konu çok yanlış yere gitti arkadaşlar şuanki altyapım çok kötü zaten 300 kb/sn indirmeyi zor alıyorum benim demek istediğim neden 11 iken 13 oldu üstelik dibimde tip7 saha dolabı varken

7.8 ve 8.1 yazan değerler SNR değerlerin. Bende Adsl kullanırken sana yakın değerlerim vardı. Tip 7 saha dolabı takıldıktan 1 hafta sonra o değerler birden yükseldi. 745 ve 3416 yazan indirme ve yüklemede alabileceğin hız değerleride 20000'in üzerine çıkıyor dolap aktif olunca çünkü adsl 24mbite kadar destekliyor. Sonra Vdsl pakete geçiyorsun alt yapı desteklediği rakam iyice yükseliyor dolaba uzaklığına göre

Eyvallah usta şuan aktif değil ondan eminiz değil mi? Asıl soru 11mbps iken niçin 13 mbps e çıktığıydı ama bunun cevabını da aldım iyi oldu

Mesela benim altyapım 100 Mbps destekliyor fakat bütün sitelerde 13 Mbps görünüyor. En iyisi aramak olacak, firmamı aradım ve böyle bir sorun var dedim, onlar bana bu ADSL İçin geçerli dedi. Bence en mantıklısı aramak.

Tip7 saha dolabı 25 gün önce takıldı bendeki değerler hâlâ aynı kaldı bir şey değişmedi

ADSL En fazla 16 Mbps hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…