TürkNet, tuhaf hız yükselmesi

Şuan türk telekomun kendi sitesinden sorgulatınca ADSL altyapı gösteriyor. Kutunun aktif olmasını bekliyorum

TürkNet yapadasın fakat uzak büyük ihtimalle en fazla 13 Mbps verebiliriz diyor. Bu da düşük bir hız değeri. Yakınına tip 7 saha dolabı koyulduğunu söyledin. En iyisi tip 7'den hizmet almandır. Çünkü TürkNet yapa ile saha dolabından hizmet almak daha başka. TürkNet yapada santralden evine bakır ile gelir. Santrale uzaksan bu da işkencedir ve zaten sen uzaksın. Yakınında tip 7 varsa en iyi 80 Mbps alırsın. O da benim tahminime göre hat değerlerini bilmediğim için yorum yapamam yani tahmani olarak söyledim. Sen en yüksek hızı şu an tip 7'den alırsın altyapı olarak.

Anladım hocam aktif olduğunda tip 7 ye nasıl bağlanabilirim kim ile muhatap olmam gerekiyor (şuan turkneti kullanmıyorum iss'm farklı)

@ardltn aktif olduğunda altyapı sorgulamasında hızın yükselir. TürkNet yapada olduğun için gözükmez TürkNet üzerinden yaparsan. Millenicom veya NetSpeed'e her gün sorgulayıp bakabilirsin. TürkNet'e geçersen bildiğim kadarıyla vea geçmek zor. Yani geçersen ADSL olarak alacaksın.

Online işlemler merkezi üzerinden paket değişikliği seçeneğine bakmanızı tavsiye ederim.
10₺ gibi ufak bir ekstra ücret ile daha hızlı internete sahip olabilirsiniz.

Dostum TürkNet yapa altyapısında olduğunun farkında mısın ? Hiç denediniz mi bilmem ama bir kez TürkNet'e şans vermenizi tavsiye ederim.

Ben şans verdim, "hızınız 30 olacak" dediler. 15 bile bulamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam demek istedim de bu zaten önceden sorguladığımda 11mbps gösteriyordu bugün sorguladığımda bu hız 13mbps e çıkmıştı onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…