Şu an deniyorum. Fabrika ayarlarını geri al demek Yönetim kısmında ayarları geri yükle ve fabrika varsayılan ayarları geri yükle kısmından geri yükleye basıyorum. Iss servis sağlayıcı problemli. Halen internete bağlanımıyorum. İlgili tüm ışıklar yanıyor ama internet ışığı yanmıyor.firmware güncel çünkü direk türknet çıkıyor. Kullanıcı adı ve şifreyi 6 kez istedim. Doğru giridigimdem eminin. Asus MH ile de defalarca kombine şeklinde denedik. Olmuyor. Yok noktalı yok adls'siz yok 0'sız asusun MH ile her türlü kombine denedik. Normal bir internet kullanıcısı değilim her geçen zaman eksideyim. Bir sayfa açalım yeter şekli yok bende. Öyle bir kullanıcı değilim. BTK'ya kaydım mevcut. Ufak bir tüketici olarak sağlayıcalardan daha fazla ücret ödediğim bir hizmetten emek ve en önemli zamanımı harcıyorsam(24 saate 2.25 saat kaldı) kurulum ekibi gelip ayar çekmeli. Bir ruketici olarak muhtemelen teknik ekibinizin ofsayt'lığı tarzında 21.yy da ufacık bir teknik ekip talebim eksiye düşüyorsa kendimize bakmamız gerek. Tüm mağduriyet profilini çıkarıp ona göre kendi posizyonu alan Cem Çelebiler Bey in politakası bence hizmetineze düğmeli. BTK da görüşmek üzere.
@GozlukluSirin merhaba, ülke Türkiye seçtiğimde ISP de TT vlan id35, TT no vlan id35, isnet!, Turknet ve listede olmayan seçenekleri var. Sifrem ve kullanıcı adımın doğru olduğundan ve yazdığımdan eminim. Ama internet ışığım yanmıyor. Dsl kısmından alış veriş gözüküyor. 35mb ve 3m72 MB şeklinde gözüküyor. Birde yeni güncellemeyi yaptım. Ne yapmalıyım? MH bir bilgisayarcidan yardım alın diyor.
Yardımcı olabilecek yok mu ?