İnternet sitesinde geçilebilir yazıyor. Eğer geçilebilirse panelde hangi bölümden mesaj göndermem gerekiyor?
İnternet sitesinde geçilebilir yazıyor. Eğer geçilebilirse panelde hangi bölümden mesaj göndermem gerekiyor?
Eki Görüntüle 685013
En fazla 50 Mbps alabiliyorum. TT çalışanı santralde ki hız okuma sayacı mıdır nedir limiti 50 Mbps demişti. 1 aya 100 Mbps fiber altyapıya geçeceğim. Yetiyor 35 Mbps.Dostum hattın çok iyi durumda. En fazla 91 Mbps downloand ve 45 Mbps upload değerin var. Yani bu konuda TürkNet müşteri hizmetlerine yaz ve durmunu anlat. Sana 100 Mbps downloand ve 40 Mbps upload tanımlayabilirler.
Panelde nereye yazmam gerekiyor? Öyle bir alan bulamadım.OİM'den oyun modu gibi mod vardı, ona alınca fasth path oluyordu.
VAE'de çalışıyor mu hatırlamıyorum.
ÜzdünüzVAE'de geçiş olmuyormuş çok denedim sadece YAPA kullanıcıları geçiş yapabiliyormuş.
Çorum'un küçük bir ilçesinde oturuyorum. Bina eski, 25 yıllık. Altyapı da eski haliyle. CS:GO'da kendi sunucusunda 50-70 arası alıyorum. Rocket League dışında ki oyunlarda da hemen hemen bu civarlarda. Türk sunucularında 30 ping alıyorum, önceden TTNET kullanırken de 16 Mbps hız ile yine aynı ping değerlerini alıyordum fakat AKN olduğu için ayın sonlarına doğru 100'ün üstüne çıkıyorduPingin kaç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.