TürkNet VAE Fast Path Moduna Nasıl Geçebilirim?

İnternet sitesinde geçilebilir yazıyor. Eğer geçilebilirse panelde hangi bölümden mesaj göndermem gerekiyor?

durum3.JPG

İnternet sitesinde geçilebilir yazıyor. Eğer geçilebilirse panelde hangi bölümden mesaj göndermem gerekiyor?

Eki Görüntüle 685013

Dostum hattın çok iyi durumda. En fazla 91 Mbps downloand ve 45 Mbps upload değerin var. Yani bu konuda TürkNet müşteri hizmetlerine yaz ve durmunu anlat. Sana 100 Mbps downloand ve 40 Mbps upload tanımlayabilirler.

Dostum hattın çok iyi durumda. En fazla 91 Mbps downloand ve 45 Mbps upload değerin var. Yani bu konuda TürkNet müşteri hizmetlerine yaz ve durmunu anlat. Sana 100 Mbps downloand ve 40 Mbps upload tanımlayabilirler.
En fazla 50 Mbps alabiliyorum. TT çalışanı santralde ki hız okuma sayacı mıdır nedir limiti 50 Mbps demişti. 1 aya 100 Mbps fiber altyapıya geçeceğim. Yetiyor 35 Mbps.
OİM'den oyun modu gibi mod vardı, ona alınca fasth path oluyordu.

VAE'de çalışıyor mu hatırlamıyorum.
Panelde nereye yazmam gerekiyor? Öyle bir alan bulamadım.
VAE'de geçiş olmuyormuş çok denedim sadece YAPA kullanıcıları geçiş yapabiliyormuş.
Üzdünüz :(

Çorum'un küçük bir ilçesinde oturuyorum. Bina eski, 25 yıllık. Altyapı da eski haliyle. CS:GO'da kendi sunucusunda 50-70 arası alıyorum. Rocket League dışında ki oyunlarda da hemen hemen bu civarlarda. Türk sunucularında 30 ping alıyorum, önceden TTNET kullanırken de 16 Mbps hız ile yine aynı ping değerlerini alıyordum fakat AKN olduğu için ayın sonlarına doğru 100'ün üstüne çıkıyordu :D

TürkNet Fast Path için kesin bir şey söylemiyor. Sitelerine default olarak İnterleaved modu aktif geldiğini, istenirse Fast Path moda geçilebileceği söylüyor ama müşteri temsilcileri saf ayağına yatıyorlar.
Benim hat değerimlerim şu şekilde ve modemden santrale 38 ms ile ulaşıyor. vie.valve.net ping attığım da 70 ms ile ulaşıyor.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-09-29_192658_192.168.1.1.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-09-29_192658_192.168.1.1.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 195
Kutu balkonda olduğu ve bizim o kadar uzun bir merdivene sahip olmadığımız için kutunun içine bakamamıştım hiç :D Cat6 bir kablo çeksem ping değerlerinde ufakta olsa bir azalma olur mu sizce?
Türk Telekom'da çalışan iki kişi yakın tanıdığım. İstesem onlar bile ücretsiz yaparlar kabloyu benim karşılamam durumunda.
@1mpR0sibbLe @Unaxpre @Ulunay

Kutudan kastınız ankastre kutusuysa yapabilirler. Ben ankastreyi iptal edip direkten gelen kabloyu direk modeme taktım.
Direkteki kablo eski iye söktüler, olması gereken uzunluktan 10 m fazla pay bıraktılar.
Ev içindeki kablolar sağlamsa fazla fark edeceğini sanmıyorum. Fakat aradaki eleman sayısı azaldıkça hız ve stabilite artışı yaşarsın tabii ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı