TürkNet ve Türk Telekom sorunu

KingAlbayrak/TR

Centipat
Arkadaşlar bir ay önce TürkNet başvurdum evrakları falan hallettim bir arkadaş geldi kurmaya 25 gün önce o şöyle dedi "Türk Telekom buraya bir şey yapması lazım'dedi ama 1 ay oldu gelen giden yok hem tüknetten hem de Türk Telekom'dan arada mesajlar geliyor TürkNet'ten çözüm aşamasındayız falan dedi 9 kere TürkNet müşteri hizmetlerini aradım.
Sizce ne yapmalıyım?

Türk Telekom'u arayıp "buraya bir şey yapılması lazım" denilen şeyi söylediniz mi? Benim de binadaki kutuda sıkıntı olmuştu. Gelen arkadaş karmaşadan ötürü benim hattı bulamadı kutuda. Türk Telekom'a bildirdim gelip buldular ve üzerine adımın olduğu etiketi yapıştırıp gittiler. Ben de elektrikçiyle birlikte hattımı oraya taktırdım. Maalesef her şeyle kendiniz ilgileniyorsunuz. Beklemeyin o yüzden size dönüş yapmalarını. Sizin aramanız lazım Türk Telekom'u falan. Gel gelelim Türk Telekom mu yoksa Turk Net mi dersek, kesinlikle TürkNet. Türk Telekom 16 MBPS veriyorken Türk Net 35 MBPS kesintisiz veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…