Bahsettiğin tüm şirketler şuan kullandığın Türk Telekom altyapısında hizmet veriyor, TürkNet'in 100 Mbps sözü kendi altyapısında yani YAPA'da bulunan kullanıcıları için geçerli, eğer sen Türk Telekom altyapısındaysan 64.99'a 35Mbps internet alabilirsin ya da Türk Telekom altyapısındaysan ve hattın destekliyorsa +15TL karşılığında 100 Mbps'ye kadar hız alabiliyorsun.
Netspeed ve Millenicom firmalarının da çok sayıda memnun müşteri kitlesi var, ancak sabit telefon hattına ihtiyaç varsa bu aşamada TürkNet bir adım öne çıkıyor ama TürkNet'in dezavantajı, ki herkes bunu dezavantaj olarak algılamayabilir, müşteri hizmetleri olarak canlı telefon desteği bulunmuyor, 10 seneden fazla Türk Telekom kullanan biri olarak telefon müşteri hizmetlerinin yaşadığım sorunu çözmede bir katkı sağladığını düşünmüyorum hep aynı ezber cümleler konuşulur.
Özetlemek gerekirse eğer şuanki altyapında sorun yoksa, yeni servis sağlayıcında da sorun yaşayacağını düşünmüyorum paketlerden sana en uygun gelen paketi ve firmayı seçebilirsin kurulum ve aktivasyon ücreti adı altında bazı ücretler talep edilebiliyor dikkat etmende fayda var.