Türknet vs Millenicom vs SpeedNet

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
Ocağın başında Türk Telekom ile olan sözleşmem sona erecek. Hangi internet sağlayıcısına geçmem gerektiği konusunda karar veremedim.
TürkNet 100 Mbps'e kadar hız veriyor 64.99 TL.
Netspeed 75 Mbps 66 TL.
Milleni 35 Mbps 69.99 TL
Fiyatlar çok farklı ancak benim için hizmet çok önemli. Öyle sürekli kopan bir internetim olsun istemiyorum. Türk Telekom'da kopma sıkıntısı hiç yaşamadım ancak hızım çok düşüktü ve AKK ilk hafta bitiyordu.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu saydığınız firmaların hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor öyle değil mi?

Bahsettiğin tüm şirketler şuan kullandığın Türk Telekom altyapısında hizmet veriyor, TürkNet'in 100 Mbps sözü kendi altyapısında yani YAPA'da bulunan kullanıcıları için geçerli, eğer sen Türk Telekom altyapısındaysan 64.99'a 35Mbps internet alabilirsin ya da Türk Telekom altyapısındaysan ve hattın destekliyorsa +15TL karşılığında 100 Mbps'ye kadar hız alabiliyorsun.

Netspeed ve Millenicom firmalarının da çok sayıda memnun müşteri kitlesi var, ancak sabit telefon hattına ihtiyaç varsa bu aşamada TürkNet bir adım öne çıkıyor ama TürkNet'in dezavantajı, ki herkes bunu dezavantaj olarak algılamayabilir, müşteri hizmetleri olarak canlı telefon desteği bulunmuyor, 10 seneden fazla Türk Telekom kullanan biri olarak telefon müşteri hizmetlerinin yaşadığım sorunu çözmede bir katkı sağladığını düşünmüyorum hep aynı ezber cümleler konuşulur.

Özetlemek gerekirse eğer şuanki altyapında sorun yoksa, yeni servis sağlayıcında da sorun yaşayacağını düşünmüyorum paketlerden sana en uygun gelen paketi ve firmayı seçebilirsin kurulum ve aktivasyon ücreti adı altında bazı ücretler talep edilebiliyor dikkat etmende fayda var.

Netspeed 75 Mbps AKK'siz paket 76 TL. 66 Lira olan paketi 35 Mbps. TürkNet sadece YAPA alt yapısında 100 Mbps'e kadar hız diyor oda santrale çok yakın olman gerekir. VAE olarak o paraya 35 Mbps yada 80 TL'ye 100 Mbps'e kadar VAE alabilirsin. Milenicom İSS'de 84 Lira 100 Mbps kadar paketide mevcut. Sana tavsiyem Mileni ve TürkNet'ten uzak dur. Geçmek istiyorsan Netspeed veya Oris Telekom bakabilirsin. Oris Telekom'da 50 Mbps'e kadar AKK'siz yalın 75 TL, 100 Mbps kadar yakın AKK'siz 85 TL. 1000 dakika telefon paketli bu fiyatlara +5 TL dahildir. CGNAT ve ping olmaması garantilidir.

• 6/12 Ay Kalma Sözünüze Sabit Fiyat Garantisi
Bunu belirtmeleri ileride fiyati yükselteceklerini gösteriyor. Daha önceki kullanıcıları için 1 sene sabit fiyat garantisi devam ediyor. Bakalım ileride neler olacak.
Tahminim haziran temmuz aylarında 5 TL gibi bir zam daha göreceğiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…