Upload hızlarını araştırın 35 Mbps download ve 15ten yüksek upload olursa daha iyi olur TürkNet'te 3 Mbps yazıyor bayağı sıkıntı olur düşük upload.

15’ten yüksek upload mı? 3 Mbps upload Türkiye şartlarında çok iyi bir değer.

Ülkenin büyük bir kısmı 0 küsürlü sayılarla upload alıyor hocam ne yaptınız.

Hocam selam,
Millenicom internet başvurusu yapacağım. Davetiye kodu ile başvurularda hem davetiye sahibi hemde başvuruda bulunan kişi 1 ay ücretsiz internet kullanıyor.

Davetiye kodu paylaşabilir misiniz ?

Ülkenin büyük bir kısmı 0 küsürlü sayılarla upload alıyor hocam ne yaptınız.

Bende 0 küsürlü alıyorum da sen hiç 150 download 250 upload hızında internet kullandın mı biz işkence çekiyormuşuz diyorsun.

İstanbul'da oturuyorum 4 gündür kuruluma gelecekler bu günde gelmezlerse iptalini istedim TürkNet alacağım ilçeyi bir ekip geziyormuş 4 günde bir ilçe bitmiyorsa ya işi yapmıyorlar ya da 1000 kişi var sırada.

Hocam selam,
Millenicom internet başvurusu yapacağım. Davetiye kodu ile başvurularda hem davetiye sahibi hemde başvuruda bulunan kişi 1 ay ücretsiz internet kullanıyor.

Davetiye kodu paylaşabilir misiniz ?
selamlar türknet'e geçtim hala gelmelerini bekliyorum muhtemelen pazartesi gelirler.
Ben de Türknet'e karar verdim. Kargo Cumartesi ellerine ulaştı kimlik fotokopisi de yükledim büyük ihtimalle Pazartesi gelip kurarlar. Umarım uzamaz.

Ben çarşamba başvuru yaptım pazartesi oldu hala gelecek kurulum ekibi 3 ile 7 gün içerisinde geliyorlarmış galiba son gün gelecekler.

İnşallah gelirler ben de bekliyorum. Destekten yazdım cevap falan da vermiyorlar kanser olmuş durumdayım.

Bizimki cevap veriyor da ne iş kurulum ekibinde aciliyet bildiriyoruz diyorlar sadece o da hiçbir işe yaramıyor 7 iş günü dediler diye 7. gün gelecekler galiba.

Bizimki cevap veriyor da ne iş kurulum ekibinde aciliyet bildiriyoruz diyorlar sadece o da hiçbir işe yaramıyor 7 iş günü dediler diye 7. gün gelecekler galiba.
Bizimki kuruldu hocam bugün hiçbir sıkıntı yok sizinkine de geldiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…