ben ttnetten fazla ücret istemesi nedeniyle millenicoma yeni geçiş yaptım. çok memnunum keşke daha önce geçseydim ttnet pahalı. hattım vdsl 50 destekliyor. millenicom taahhütsüz 35 mbits sınırsız 80 tl. telefonla ilk başta başvuru talebi oluşturulur iken veriliyor. 1 ay bedava, kod: 62ABC1DE

Upload değerleri nasıl?

Hocam fiber internette hiç kayıp olmaz hatta daha hızlısını da verebilir diye biliyorum ama sizde 5 mbps kayıp var nasıl oluyor?

Hocam fiber internette hiç kayıp olmaz hatta daha hızlısını da verebilir diye biliyorum ama sizde 5 Mbps kayıp var nasıl oluyor?

Modeme bağlı cihazlar, Speedtest'in Wi-Fi üzerinden yapılması gibi durumlar küçük kayıplara yol açıyor.
Bende 5GHz Wi-Fi adaptör ile 85-95 arası değişiyor. Yine binadaki başka modemler ve kanalın dolu olmasıda hızı etkiliyor.

Peki kablolu üzerinde değerleriniz nasıl? Kablolu test sanıyordum.

Peki kablolu üzerinde değerleriniz nasıl? Kablolu test sanıyordum.

Kablolu denemedim ama bilin diye şunu söylemek isterim.
100'lük paket alsanız bile bu hızınızın hep 100 olacağı anlamına gelmez. Bazen hattan, yoğunluktan, kanal doluluğu gibi sebeblerden hızınız düşer. 100'lük paket size en fazla hızı söyler bu o hızda stabil kalabileceği anlamına gelmez.
Ben gpon cihazı ile kullanıyorum evimde yani fiber kablo dönüştürücü olmadan evime kadar geliyor. Buna rağmen hızlarda düşüş olabiliyorken çoğu binada dönüştürücü ile ethernet kablosu üzerinden fiber desteği veriliyor.
Kısaca kaliteli bir altyapıda olmama rağmen hızım 80E kadar düşebiliyor. Sandığınız gibi fiber hep aynı hızı vermez. Bulunduğunuz koşullar hızı etkiler.

Millenicom 31 ekime kadar geçerli 1. ayın faturası ödendikten sonra diğer ayı bedava kullanabileceğiniz arkadaşını getir kodumu kullanabilirsiniz.
Kod: 59E1941F

Bu arada konu geçti ama tarayıcıda aratanlar görsün diye yazıyorum. Millenicom almayın, güya müşteri hizmetleri var ama hiç biri cevap vermiyor. 15 Dk bekledim sinirlendim kapadım. Geri dönün dedim 2 gün oldu ne dönen var ne arayan. Almayın.

Güncel kodumuz budur kullanabilirsiniz. Kullanmak için müşteri temsilcisini arayıp evime internet bağlatmak istiyorum, dedikten sonrasında arkadaşını getir kampanyası kodum var diyip kodu söyleyebilirsiniz kod: 9C319787

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…