TürkNet vs NetSpeed vs Millenicom

Arkadaşımdan duymadım gördüm. Test yaptık ping plotterda %5 paket kaybı var. Ve tüm forumlarda araştırdık. Çoğu kişide böyle bu forumda da var. Kronik paket sorununa yakalanan. Yakalananda yakalanmayanda. Rus ruletinden farkı yok NetSpeed'in. O yüzden gereksiz uyarı yapıyorsun.

Yani arkadaşında olsa bile (ki) uydurma olduğu zaten açık tüm herkeste öyle bir sorun olduğunu iddia etmen ne kadar komik farkında değilsin burada açtığın her konuda ben böyle bir problem yaşamıyorum yazıyor insanlar yani senin arkadaşın geneli temsil etmiyor hatta öyle bir sorun olduğunu yazanların çoğu kullanmadığı gibi denememiş bile insanların aklı ile dalga geçmeyin. Google'a Packet Loss + firma adı yazdığında tüm firmalarda böyle bir sorun çıkıyor bu herkeste olduğu anlamına gelmiyor. İnatla yazmaya devam ediyorsun inatla doğrusunu yazmaya devam edeceğim takıntı oldu bende

Ciddi söylüyorum sana gülesim o kadar çok geliyor ki. Ben zaten herkes yaşıyor falanda demiyorum. Yaşayan var yaşaman var. NetSpeed'in genel şikayeti packet loss güzel kardeşim. Sadece sana akıl verilmesini diliyorum o kadar. Başka bir şey demeceğim. Gidipte senin gibi bir insanla kavgaya girmem. Acilen piskolojik desteğe ihtiyaçın var. Seni göz ardı edeceğim zaten. Gereksiz gereksiz uyarıyorsun. Ben firma düzeltene kadar böyle deceğim. Düzeltiği gün öneririm o zaman ama o gün asla gelmeyecek . Çünkü düzeltmicekler. Sana hadi iyi forumlar. Başka şeylerle uğraş.

Acilen desteğe ihtiyacı olan sensin kullanmadığı denemediği halde IPhone kullanmayın çok kötüymüş demekten farkı yok. Sen kullandınmı ? yok! biz kullanıyoruz sorun yok diyoruz işte Firma düzeltinceye kadar böyle demeye devam edecekmiş ee sonra firmanın genel müdürü seni arayıp düzelttik diye tekmil mi verecek? Kullanmadığın halde içine ne kadar dert olmuş herkesi uyarıyor adam vay be! Neyse dediğim gibi işine devam et komiklik etmeyi bırak. Kendine çeki düzen ver.

1 Saat kullandım güzel kardeşim. Hemde bırak ben TT kullanıyorum. NetSpeed kullanan arkadaşımla aynı sunucuda o packet loss alıyordu. Ama ben almıyordum. Firmayı değiştirdi direkt düzeldiğini anlamanın tek yolu şikayetler azalınca anlaşılır zaten. Ama packet loss sorunu yaşıyorum diyenlerin çoğunluğu NetSpeed'e. TT'de yaşayan var fakat TT'de şöyle bir şey var. Çoğu kişiyi kullanıyor ben bunu normal karşılıyorum. NetSpeed'e TT kadar kullanan yok. Hadi kardeşim sana iyi forumlar. Git acil destek al. Kendisi yaşamıyor diye firma sorunsuz zaten .

Vay be 1 saat kullanmış! ee biz 2 senedir kullanıyoruz ne olacak şimdi? Arkadaşımda varsa herkeste sorun var diyosun? çok fazla takıntı olmuş sende derinden etkilemiş seni bu durum Tanıdığım iyi doktorlar var indirimde yaparlar biliyorum durum biraz ciddi ama çözülür merak etme.

Tanı belli zaten (araştırmanı öneririm) Obsesif Kompülsif Bozukluk

Göz ardı ettim seni artık ne yazsak anlamıyorsun. Sorun yaşayanda var yaşamayanda var diyorum. Sen yaşamayanlardansın. Yaşayanları forumlarda görüyoruz. Araştırmadan bir firmayı böyle bir şey demem asla hadi sen yoluna kardeşim. Bu kadar takmışın beni. Her yazdığım konuya saçma sapan şeyler yazıyon. Bir piskolağa görünmeni tavsiye ediyorum. Hadi iyi günler seninle kavgaya girmeceğim boşuna.

Kavga! ne kavgası neyse sakin ol bunlar zaten dediğim hastalığın belirtilerinden. Senin yazdığın hiç bir konuyu takmıyorum zaten kale alınacak bir şey yazmıyorsun hangi konuda ne zaman cevap verdiğimi ve vereceğimi biliyorsun. Cevap yazmana gerek yok fazla takma kafaya normal şeyler bunlar zamanla geçer.

Diğerlerini bilmem ama zorunlu Turkcell Superboxtan sonra Millenicom iyi geldi. Bağlatırken ya da sonrasında sorun yaşamadım. Bazıları hız kaybı filan oldu diyorlar ama bende herhangi bir sorun yaşanmadı dahası 100mbit diye bağlattım 105mbit'in altına düştüğünü görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…