TürkNet vs NetSpeed

frtna33

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Selamlar TTNET taahhüdüm bitmek üzere ve hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şans işi.
Şimdiden geçmiş veya hayırlı olsun

İletişim kurabilecek birini arıyorsanız NetSpeed. (Max hız paketleri 35 şu anda.)
Ucuza yüksek hız ise TürkNet. (Destek talebinize bakmaları 1 haftayı bulabilir şansınıza göre.)

Komşularınıza sorun ve hangi firmadan memnun olduklarını öğrendikten sonra o firmadan size uygun bir tarife belirleyin. Tarife konusunda isteklerinize göre yardımcı olabiliriz.

Ben olsam ikisinde tercih etmem. Altyapıda Turkcell veya Kablonet fiberi varsa ona geç. İyi bir internet kullanırsın. Benim altyapımda sadece VDSL2 var ve Türk Telekom kullanıyorum. Tüm firmaları denedim. Hepsinde 50 Mbps denedim. Bana en iyi gelen Türk Telekom oldu. TürkNet'e 60 ms altını görünce dua ediyordum. NetSpeed'e packet loss olmasın diye dua ediyordum ve tabii 60 pingi altına düşmesi için. Ve kopmalar sık sık oluyordu ikisinde de. Türk Telekom'a geçtim packet loss çok nadiren oldu aradığım zamanda 1 saat içinde çözülüyor. Avrupa'ya 30 ms ile bağlanmaktayım. Fiber altyapı olsa onu tercih ederdim.

TurkNET kullanıyorum yanında ev telefonu da var tek sıkıntı çağrı merkezi yok şuana kadar ağır bir sıkıntım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…