Merhaba, TürkNet kullanan arkadaşlar biliyordur, bir süre önce zam geleceği için yalın internete geçiş hakkı tanıdılar. Ben de 4 Haziran'da bunun için talepte bulundum. Hala değişen bir şey yok. Yalın internete başvuran var ise sizde durumlar nasıl?
Twitter üzerinden destek sayfasına sordum Temmuz ayının başında kademeli olarak geçişler başlatıldı dedi. Neredeyse ilk başvuranlardanım hala geçmedi benimde.
Telefon çalışıyor olsa 3 TL sorun değil verelim ama 3 aydır telefonu çalıştıramadılar. Ki en az 23 yıldır kullanımda olan ev telefonumuzun numarasını da değiştirdiler. Çalışmayan bir şey için de para vermeyi istemiyorum açıkçası. 3 aydır gereksiz yere prize bağlı olduğu için telefonu bile çıkardım artık.
Ne splitter ile ne de modem üzerindeki telefon girişinden çalışmadı.