Türknet Yanlış Daire Numarası Sıkıntı Çıkarır mı?

Türknet bağlatmak için telefondan aradım. Belge oluşturulup e-posta adresime gönderildi. Sorun şu ki daire numarası 31/2 yerine 31/1 olarak yazılmış. Apartmanda yaşamıyoruz. 2 katlı bir ev. Yanlış yazılması sıkıntı çıkarır mı?

Eğer evlerin ikisi de sizinse çok sıkıntı olmaz. Arada alttan üste hat çekmek zorunda kalabilirsiniz. Ama başkası yaşıyorsa sıkıntı çıkabilir. Resmi olarak gördükleri daireye internet bağlamak için gelecekler. Dolayısıyla tercihinize göre bilgilerinizi güncellemeniz en doğrusu olacaktır. Sonra ufak bir hata yüzünden başınız ağrımasın. Bu tarz durumlar yüzünden insanları çok ciddi uğraştırabiliyorlar.

Saygılarımla.

Alt katta ailemizin yaşlıları oturuyor. Daha önce hiç internet bağlanmadı. Biz ise daha 1 ay önce kapattırdık. Kabloların hepsi hazır.

Öyle bir hatayı nasıl yapabildiniz anlamadım.

Ben doğru söyledim Aboneliğimi başlatan kişi belgeye yanlış yazmış. Bu benim hatam değil ama ben uğraşıyorum. Ben zaten suçlu aramıyorum sadece bu kadar basit bir şeyi nasıl hızlı bir şekilde halledeceğim onun derdindeyim.

Düzenleme:

Küçük bir ilçedeyiz, alt kat ile üst kat paralel bağlanmış kutuya ve küçük ilçelerde daire numarası sorun oluşturmazmış (TT ekibi söyledi, TürkNet değil). TT ekibi gelip bağlantıları kontrol etti, eski kabloları yeniledi. Biraz kullandıktan ve deneyimledikten sonra küçük bir ilçede TürkNet ile ilgili deneyimimi yazıya dökeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…