Merhaba, bugün arkadaşımda kalmıştım Türknet Yapa kullanıyor. Bana hızından az aldığını söyledi ben de bilgisi olan var mı diye size sormak istedim. Santrale yakınmış, internet benim olmadığından Türknet verilerini atamadım. Gelen hız 777 neden upload 67 çıkıyor? (Kablo ile bağlı)
Kötü değil ama mesafesi yakın olduğundan absürt gözüküyor değerler 87 mbps hatta hız verilmiş 67 alıyor 80 alsa problem olmazda. Eki Görüntüle 464226 Eki Görüntüle 464228
Bende Turknet 88'e 4 kullanıyorum. Modeme 88 geliyor ama testlerde 78-80 alıyorum. Üzerine 8 ekleyince modem hızı çıkıyor arkadaşında da böyle olmuş.Turknette neden böyle bilmiyorum. Ama upload yüksek ihtimal santralle alakalı kaldıramıyor olabilir. Yinede 60-70 Mbit Upload çok yüksek değerler Türkiye için.
Bende Turknet 88'e 4 kullanıyorum. Modeme 88 geliyor ama testlerde 78-80 alıyorum. Üzerine 8 ekleyince modem hızı çıkıyor arkadaşında da böyle olmuş.Turknette neden böyle bilmiyorum. Ama upload yüksek ihtimal santralle alakalı kaldıramıyor olabilir. Yinede 60-70 Mbit Upload çok yüksek değerler Türkiye için.