Türknet YAPA'da kaç Mbps download alınır?

Daha fazla  
Aktif altyapımızdasınız. 35 Mbps'ye kadar alabilirsiniz yazıyor. Benim sorum şu tahmini kaç Mbps upload alırım? Ve eğer başvurursam bina içi tesisatımda sıkıntı var. Kendileri yeni kablo çekerler mi?

Bana da 35 Mbps gözüküyordu, YAPA ya geçtikten sonra 55 download 36 upload veriyor şu an. Gayet memnunum.Altyapına bağlı.

Modem arayüz bilgilerini atarsan yardımcı olabilirim ve santral uzaklığına bağlı.

Bende de 35 Mbps YAPA yazıyor. Uploadı kaç verebilirler acaba? Ve hocam 36 Upload çok iyiymiş

Upload ı diğer internet sağlayıcılarından yüksek alırsın ama tam bir hız söylemem çok zor. Ama altyapın müsaitse 20 civarı alabilirsin diye düşünüyorum.

Downloadı kaç verirler peki?

Dediğim gibi tamamen altyapınla alakalı.YAPA altyapısına geçtiğinde -bu biraz süre alabilir benim iki hafta sürmüştü- Santrale olan uzaklığın ve bulunduğun bölgenin altyapısına bağlı olarak değişebilir.Ben 35 bekliyordum,55 veriyorlar.TTNET’in 0.89 upload undan sonra bir beklentim yoktu 36 veriyorlar şu an.
Bu arada standart paketteyim ek bir ücret de ödemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…