TürkNet Yeni Zam

TürkNet'liyim. Her ne kadar müşteri hizmetlerini beğenmesem de, sorunumu çözüme kavuşturamasalarda bu kararda TürkNet'in yanındayım. Ülkede altyapıdan sorumlu TT gibi bir firma varken TürkNet'in yapabileceği bir şey yok.

TürkNet kansızı yüzünden 2 aydır internetsizim. Benim portu yanlış dolaba tanıtmışlar, asam sorunu mu bilmem ne sorunu ile karşılaştım. TürkNet'e hattımı taşıdım 200 kayıt açtım hep robotlarla konuştum. Düşük hızı, kopası ve gidip 5 gün hiç gelmemesi derken üstünede muhatap bulamazken iptal ettim. Şimdi yeni dolabın bitmesini 2 aydır bekliyorum, her gidişimde 2 hafta deniliyor. Kaldık internetsiz. Apartmanda değil ki diyeyim wifi şifresi versinler. Menzil genişletici bile kar etmiyor. Kısacası dünyanı seveyim TürkNet. Bedevicom'un gayrimeşru çocuğu olduğunu biliyoruz. Özet olarak bu paraya çağrı merkezi ve teknik kadrosu olmayan sabıkalı bir İSS bağlatmak salaklıktan başka bir şey değildir.

Adamlar keyfi zam yapmıyor ki bu duruma zorlayan TTNET'tir.
Kira zamı yapınca mecburen fazla dayanamazlar.

Portlar istediği kadar pahalı olsun. Bu adamların müşteri hizmetleri yok, bayisi yok, kendi kurulum ekibi yok. Bu kadar parayı hak etmiyor. Çünkü Türk Telekom gibi yüksek gider maliyetleri yok.

TürkNet'in bu konuda bir açıklaması vardı. O kadar kullanıcının gerekli/gereksiz şikayetlerine sesli olarak cevap verecek kadar elemanları yokmuş. Çağrı merkezine ulaşıp görüşebiliyorsunuz fakat bir TTNET kadar işleri hızlı yürümüyor.

Portların kirası konusuna gelirsek; zamanında borç krizine battıklarından ötürü hala da bu zam olayı devam ediyor ve diğer servis sağlayıcıları da etkilenmeye devam ediyor. Bu durumun üstüne üstlük 100 Türk lirası altına 35 mhps internet sunamayan bu servis sağlayıcısının saha ekibi de her zaman meşgul olduğu için istedikleri kadar müşteri hizmetleri olsun tarifenin taahhüdü varken benim gözüm de hiçbir artısı yok.

Başkan bir şey soracağım senelik zam yapıyormuş ne kadarlık bir zam yapıyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…