TürkNet Yeni Zam

Başkan bir şey soracağım senelik zam yapıyormuş ne kadarlık bir zam yapıyor bilginiz var mı?
Normal de TurkNet yılda sadece 1 kere zam yapmaya özen gösteriyor fakat bu sene yerel operatör port ücretlerine %67'lik bir zam yaptığı için, TurkNetli olupta yerel operatörün altyapısını kullanan müşteriler malesef TurkNete ödediği ücret 140TL'den 180TL'ye çıktı. Gigafiber kullanan müşteriler hala 140TL ödemeye devam ediyor.

Başkan ben düşündüm TurkNet fakat zam yaptığında Telekom'la aynı fiyata geliyor bu sene zam gelecekmiş yeni abonelik yaptırdım 2 senelik Telekom bana gelmiycek 2 sn ama 1 ay sonra Türk Telekom zam gelecekmiş öyle dedi şimdi yaptır bir daha ki ay zamlı olacak dediler bende TurkNet düşündüm ama zaten zam kaç para gelecek bilmiyorum o yüzden Türk Telekom yaptım 2 sn zam yok bana yeni abonelik için 1 ay sonra yaptıracaklar yeni zamlı fiyatla olmakmış yani Telekom zam gelecekse TurkNet'ye zam yapacak kısaca bence altyapı aynı olduğu için Telekom'un altyapısını kullanıyor bizim orada bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…